Kantara Gençlik Kampı yenileniyor

Kantara Gençlik Kampı yenileniyor

Kantara Gençlik Kampı yenileniyor


Ataoğlu: “Gençlere daha iyi imkanlar sunmak için çalışıyoruz”


Başbakan Yardımcılığı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Gençlik Dairesi bünyesinde hizmet veren Kantara Gençlik kampı yenileniyor.


Başbakan Yardımcısı Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu’nun girişimleri ile Kantara Gençlik Kampı bakanlık ve hayırsever iş insanları tarafından ortaklaşa yenileniyor.


Ataoğlu:


“Kantara Gençlik Kampı, gençlerimizin doğayla iç içe vakit geçirebileceği, sosyalleşebileceği ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayabileceği önemli bir merkez. Bakanlık olarak, gençlerimize daha iyi imkanlar sunmak, onların rahat ve güvenli bir ortamda kamp yapmalarını sağlamak amacıyla buradaki altyapıyı güçlendirme kararı aldık.


Kantara Gençlik Kampı’na gerçekleştirdiğimiz ziyarette, kamp alanında devam eden yenileme çalışmalarını yerinde inceledik. Özellikle mutfak alanı tamamen yenilenerek daha modern, hijyenik ve kullanışlı hale getirildi. Yemek hazırlama süreçlerinde gençlerimizin sağlığını ön planda tutarak yeni mutfak ekipmanları temin ettik ve kamp alanındaki diğer eksiklikleri gidermek adına gerekli adımları attık.


Bunun yanı sıra, kamp binasının genel bakım ve onarım çalışmalarına hız verdik. Çatının sağlamlaştırılması, su tesisatının elden geçirilmesi ve ortak kullanım alanlarının iyileştirilmesi gibi birçok konuda önemli düzenlemeler yapıyoruz. Hedefimiz, gençlerimizin burada konforlu ve güvenli bir ortamda vakit geçirmelerini sağlamak.


Gençlik kampları, sadece eğlenceli vakit geçirilen yerler değil; aynı zamanda ekip ruhunu geliştiren, sorumluluk bilincini aşılayan ve doğayla uyumlu yaşam becerileri kazandıran önemli alanlardır. Bu bilinçle hareket ederek Kantara Gençlik Kampı’nı daha modern ve işlevsel hale getirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.
 

Print
Posted: Feb 3, 2025,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«May 2025»
MonTueWedThuFriSatSun
282930123
CUMHURİYET YERLEŞKESİNİN AÇILIŞI DÜZENLENEN TÖRENLE YAPILDI.

CUMHURİYET YERLEŞKESİNİN AÇILIŞI DÜZENLENEN TÖRENLE YAPILDI.

Cumhuriyet Yerleşkesinin açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Read more
4
56789
Ataoğlu, Hülya Avşar’ı kabul etti.

Ataoğlu, Hülya Avşar’ı kabul etti.

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu tarafından 4-10 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen, Hülya Avşar Cup Tenis Turnuvası için ülkemizde bulunan sanatçı Hülya Avşar’ı kabul etti.

Read more
10
Ataoğlu: "Hedefimiz, engelleri ortadan kaldıran, erişilebilirliği artıran bir toplum inşa etmektir"

Ataoğlu: "Hedefimiz, engelleri ortadan kaldıran, erişilebilirliği artıran bir toplum inşa etmektir"

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Engelliler Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Read more
11
Anneler Günü

Anneler Günü

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu Anneler Günü dolayısıyla duygusal bir mesaj yayımladı.

Read more
12131415
Atatürk’le Yeniden Doğmak 2. Gençlik Konseri

Atatürk’le Yeniden Doğmak 2. Gençlik Konseri

Kültür Dairesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını 17 Mayıs Cumartesi akşamı Büyük Han’da düzenleyeceği Atatürk’le Yeniden Doğmak 2. Gençlik Konseri ile kutluyor…

Read more
16
ADA KIBRIS’IN LANSMANI İSTABUL’DA YAPILDI.

ADA KIBRIS’IN LANSMANI İSTABUL’DA YAPILDI.

Ataoğlu: "Kampanya Türkiye ile sınırlı kalmayacak. Farklı ülkelerde de tanıtımlar sürdürülecek" Kuzey Kıbrıs turizminin Türkiye’de tanıtılması amacıyla hayata geçirilen “AdaKıbrıs” projesinin lansmanı İstanbul’da yapıldı.

Read more
1718
1920
Müzeler Haftası'na özel büyüleyici bir sanat yolculuğuna davetlisiniz!

Müzeler Haftası'na özel büyüleyici bir sanat yolculuğuna davetlisiniz!

Başbakan Yardımcılığı Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Devlet Opera ve Bale Koordinasyon Merkezi (KKTCDOB) ile Eski Eserler ve Müzeler Dairesi Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen "Müzede Antik Tınılar" tematik etkinliğimiz sanatseverlerle buluşuyor.

Read more
21
Akçın Group'un Düzenlediği Speed Queen markasının tanıtım ve seminer etkinliği

Akçın Group'un Düzenlediği Speed Queen markasının tanıtım ve seminer etkinliği

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Akçın Group'un Düzenlediği Speed Queen markasının tanıtım ve seminer etkinliğine katıldı.

Read more
22
ATAOĞLU: “TÜRK DÜNYASI, KKTC İLE OLAN İLİŞKİLERİ DAHA DA PEKİŞTİRMESİ HEDEFLENMELİDİR”

ATAOĞLU: “TÜRK DÜNYASI, KKTC İLE OLAN İLİŞKİLERİ DAHA DA PEKİŞTİRMESİ HEDEFLENMELİDİR”

“7. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Kongresi", Başbakan Yardımcılığı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığı’nın katkılarıyla Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Turizm Fakültesi ev sahipliğinde başladı.

Read more
232425
26
Mevlevi Müzesi açıldı

Mevlevi Müzesi açıldı

‘’İNANÇ TURİZMİ İÇİN ÖNEMLİ BİR DESTİNASYONDUR’’ 

Read more
27282930311
2345678

Archive