Ataoğlu, Ege Sanayicileri ve İşinsanları Derneği'nin Yatırım Zirvesi'ne katıldı

Ataoğlu, Ege Sanayicileri ve İşinsanları  Derneği'nin Yatırım Zirvesi'ne katıldı

Ataoğlu, Ege Sanayicileri ve İşinsanları 
Derneği'nin Yatırım Zirvesi'ne katıldı


Ataoğlu: "Amacımız anavatan Türkiye'de yaşayan kardeşlerimizin farklı adalara, ülkelere değil kendi adaları ve ülkeleri olan KKTC’ye gelmeleridir"
 “KKTC'de Türkiye'den gelen ve içme suyu olarak kullanılan suyu aynı zamanda sulama suyu olarak da kullanmaya başlayacağız, bu tarım için çok önemli”


" KKTC'de turizm, eğitim ve inşaat sektörleri de ülkeye çok büyük katma değer kazandırıyor…Küçük bir ülkeyiz belki ama o küçücük ülkede elbette yapılabilecek olan ne varsa yapılan bu çalışmaları yapıyoruz."


Başbakan Yardımcısı ve Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, “amaçlarının anavatan Türkiye'de yaşayan kardeşlerinin farklı adalara, ülkelere değil kendi adaları ve ülkeleri olan KKTC'ye gelmelerini sağlamak olduğunu ifade etti.


Ege Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (ESİAD) tarafından üçüncüsü düzenlenen Yatırım Zirvesi İzmir'de bir otelde başladı.


Zirvenin açılış töreninde konuşan Başbakan Yardımcısı Fikri Ataoğlu, “KKTC'de Türkiye'den gelen ve içme suyu olarak kullanılan suyu aynı zamanda sulama suyu olarak da kullanmaya başlayacaklarını, bunun tarım için çok önemli olduğunu” söyledi.


KKTC'de turizm, eğitim ve inşaat sektörlerinin de ülkeye çok büyük katma değer kazandırdığını kaydeden Ataoğlu, "Küçük bir ülkeyiz belki ama o küçücük ülkede elbette yapılabilecek olan ne varsa yapılan bu çalışmaları yapıyoruz." dedi.


Ataoğlu, KKTC'ye katkılarından dolayı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ederek, "Amacımız anavatan Türkiye'de yaşayan kardeşlerimizin farklı adalara değil farklı ülkelere değil kendi adaları ve kendi ülkeleri olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gelmeleridir." dedi.
 

Print
Posted: Nov 22, 2024,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«February 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
262728
KIBRIS TÜRK DEVLET TİYATROLARI TEMMUZ AYINDA YENİDEN PERDELERİNİ AÇIYOR.

KIBRIS TÜRK DEVLET TİYATROLARI TEMMUZ AYINDA YENİDEN PERDELERİNİ AÇIYOR.

Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları binasının final etabı olan 3 ve 4. etabı sözleşmeleri ihaleyi alan firmalar tarafından imzalandı.

Read more
29
ATAOĞLU İLE ERSOY ANKARA’DA BIR ARAYA GELDİ: ADA KIBRIS KAMPANYASI AVRUPA’YA AÇILIYOR.

ATAOĞLU İLE ERSOY ANKARA’DA BIR ARAYA GELDİ: ADA KIBRIS KAMPANYASI AVRUPA’YA AÇILIYOR.

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Ankara’da bir araya geldi. 

 

Read more
30311
2345
Ataoğlu, EMITT Turizm Fuarı açılışında konuştu.

Ataoğlu, EMITT Turizm Fuarı açılışında konuştu.

Ataoğlu: “Amacımız Kuzey Kıbrıs

Turizminin marka değerini yükseltmek”

Read more
6
KKTC Kültür Evi

KKTC Kültür Evi

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, beraberinde KKTC İstanbul Başkonsolosu Zalihe Mendeli ve KKTC İstanbul Turizm Koordinatörü Özge Palamutçu ile Türk Devletlerinin temsili evlerinin yer aldığı İstanbul Topkapı Kültür Parkı içerisinde bulunan Türk Dünyası Kültür Mahallesi'ni ziyaret etti.

 

Read more
78
9101112131415
16171819202122
2324252627281
2345678

Archive