TÜRKİYE CUMHURİYETİ, ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANI MURAT KURUM, RESMİ TEMASLARDA BULUNMAK VE BAZI İŞBİRLİKLERİNE İMZA KOYMAK ÜZERE YARIN ADAYA GELECEK.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ, ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANI MURAT KURUM, RESMİ TEMASLARDA BULUNMAK VE BAZI İŞBİRLİKLERİNE İMZA KOYMAK ÜZERE YARIN ADAYA GELECEK.

Türkiye Cumhuriyeti Çevre Şehircilik ve  İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yakın zamanda Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ile Ankara'da yaptığı görüşmenin ardından iadeiziyaret gerçekleştirmek üzere yarın sabah ülkemize geliyor.

Türkiye Cumhuriyeti, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, resmi temaslarda bulunmak ve bazı işbirliklerine imza koymak üzere yarın adaya gelecek.

İlk olarak Cumhurbaşkanlığı ve Cumhuriyet Meclisi Yerleşke inşaatını ziyaret edecek olan Kurum, daha sonra Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı, ardından  Başbakan Ünal Üstel’i ziyaret edecek.

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, saat 15.00’te ise Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Spor Bakanı Fikri Ataoğlu, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı ve İçişleri Bakanı Dursun Oğuz ile bir araya gelecek.

Görüşmede, çevre ve şehircilik alanında işbirlikleri, CBS Protokolü ve Tapu Eylem Planı ele alınacak.

Print
Posted: Nov 1, 2024,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«September 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
31

ATAOĞLU: “ACININ VE MECBURİYETİN ÜZERİNDEN KAZANÇ HESABI YAPILAMAZ”

Girne açıklarında yaşanan ve hepimizi derinden üzen gemi faciasının ardından hava yolu bilet fiyatlarında yaşanan olağanüstü artışlar kabul edilebilir değildir.

Read more
123456
GÜNGÖR ÇÖP ALANI’NDAKİ YANGIN VE DENETİM ÇALIŞMALARI HAKKINDA KAMUOYUNU BİLGİLENDİRME

GÜNGÖR ÇÖP ALANI’NDAKİ YANGIN VE DENETİM ÇALIŞMALARI HAKKINDA KAMUOYUNU BİLGİLENDİRME

6 Eylül 2026 tarihinde sabah saatlerinde Güngör Çöp Alanı’nda meydana gelen yangının ardından, Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı, Çevre Koruma Dairesi Müdürü Yılmaz Altunterim başkanlığındaki teknik ekip bölgede kapsamlı inceleme ve denetimlerde bulunmuştur.

Read more
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829301234
567891011

Archive