Ataoğlu, İsrail’in Gazze’ye yönelik işgal girişimlerinin birinci yılında mesaj yayınladı;

Ataoğlu, İsrail’in Gazze’ye yönelik işgal girişimlerinin birinci yılında mesaj yayınladı;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ataoğlu, İsrail’in Gazze’ye yönelik işgal girişimlerinin birinci yılında mesaj yayınladı; 


ATAOĞLU; “YAŞANANLAR BİR TÖRÖR SALDIRISIDIR”


Demokrat Parti Genel Başkanı ve Başbakan Yadımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, İsrail’in, Gazze’ye yönelik saldırılarının yıldönümü nedeniyle mesaj yayınladı.


Ataoğlu mesajında, 17 bini çocuk, 11 bini kadın olmak üzere yaklaşık 42 bin insanın Gazze'de katledildiğini, binlerce Gazzeli’nin yerinden, evinden göç etmek zorunda bırakıldığı savaşın bir terör saldırısı olduğunun altını çizerek, “İsrail, adeta bir terör ötgütü gibi, kadın çocuk genç yaşlı demeden, insanları katlediyor. Bu insanlık suçu, tarih boyunca unutulmayacak ve inanıyorum ki cezasız kalmayacak” dedi. 


Uluslararası örgütlerin, özellikle Birleşmiş Milletler’in, yaşanan bu insanlık dışı terör saldırısınıa bir an önce dur demesinin şart olduğunun da altını çizen Ataoğlu, “İsrail, bu terör saldırılarından dolayı hak ettiği cezayı almalı ve aynı zamanda işgal ettiği Gazze topraklarından da bir an önce geri çekilmelidir” dedi.
 

Print
Posted: Oct 10, 2024,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«October 2025»
MonTueWedThuFriSatSun
29

ATAOĞLU’NDAN 27 EYLÜL DÜNYA TURİZM GÜNÜ MESAJI.

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 27 Eylül Dünya Turizm Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti turizminin gelişimine, ülke ekonomisine sağladığı katkılara ve geleceğe yönelik hedeflere dikkat çekti.

Read more
3012
Ada Kıbrıs’, ‘VisitNCY.com’ Markaları Dünyaya Tanıtılıyor

Ada Kıbrıs’, ‘VisitNCY.com’ Markaları Dünyaya Tanıtılıyor

Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı ile Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA), iş birliğiyle yürütülen tanıtım kampanyaları bu yıl da devam ediyor.

Read more
34
Ataoğlu, Türk Devletleri Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Ataoğlu, Türk Devletleri Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türk Devletleri Teşkilatı’nın 16. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Read more
5
Topçuköy Bal Festivali

Topçuköy Bal Festivali

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Topçuköy Bal Festivali’nin açılışına katıldı.

Read more
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

Archive