Kuzey Kıbrıs, İstanbul Turizm Fuarı’nda tanıtılıyor

Kuzey Kıbrıs, İstanbul Turizm Fuarı’nda tanıtılıyor

Kuzey Kıbrıs, İstanbul Turizm Fuarı’nda tanıtılıyor


Başbakan Yardımcılığı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığı 9-10 Ekim 2024 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşecek olan İstanbul Turizm Fuarı’nda yerini aldı. 


Otellerden acentalara, havayolu şirketlerinden kuruvaziyer firmalarına kadar turizm sektörünün tüm renklerini buluşturan fuar 2 gün boyunca devam edecek. Geçen yıl ilki düzenlenen ve sektörde büyük ses getiren fuar, bu yıl daha güçlü ve iddialı bir başlangıç yaptı. 


Kuzey Kıbrıs turizmini tanıtmak amacıyla İstanbul’da düzenlenen turizm fuarında KKTC'nin zengin kültürel mirası, doğal güzellikleri ve turistik potansiyeli ön plana çıkarılıyor. 


KKTC standında ziyaretçilere ülkenin tarihi ve kültürel değerleri, plajları, doğa sporları imkanları ve konaklama seçenekleri hakkında detaylı bilgiler verilirken, Kuzey Kıbrıs’ın mutfak kültürünü yansıtan lezzetlerin sunumu da yapılıyor. 


Fuara katılan yerli ve yabancı turizm profesyonelleri, KKTC standına büyük ilgi gösterirken, Türkiye ile Kuzey Kıbrıs arasında var olan turizm iş birliğinin güçlendirilmesi ve yeni turizm destinasyonlarının oluşturulması hedefiyle ilk günden birçok önemli görüşme gerçekleştirildi.
 

Print
Posted: Oct 9, 2024,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«March 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
2324252627281
2
Ziba: "Kadınlarımız, 2-8 mart tarihleri  arasında müzelere ücretsiz girecek"

Ziba: "Kadınlarımız, 2-8 mart tarihleri arasında müzelere ücretsiz girecek"

Ziba, "Bu özel günde; tarih, sanat ve kültürün izinde keyifli bir yolculuğa çıkmak isteyen tüm kadınları müzelerimize davet ediyoruz." dedi. 

Read more
345
ATAOĞLU: "DUBAI’DE MAHSUR KALAN KKTC VATANDAŞLARI BUGÜN ADAYA DÖNECEK"

ATAOĞLU: "DUBAI’DE MAHSUR KALAN KKTC VATANDAŞLARI BUGÜN ADAYA DÖNECEK"

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Çevre ve Kültür Bakanı Fikri Ataoğlu, BRT ekranlarından Orta Doğu’daki savaş nedeniyle Dubai’de mahsur kalan KKTC vatandaşlarının bugün adaya döneceğini açıkladı.

Read more
6
ATAOĞLU, BAKANLIK PERSONELININ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI.

ATAOĞLU, BAKANLIK PERSONELININ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI.

Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün pazar gününe denk gelmesi dolayısıyla Bakanlık merkezinde ve Bakanlığa bağlı dairelerde görev yapan kadın personeli ziyaret etti.

 

Read more
78
BAŞBAKAN YARDIMCISI, TURİZM KÜLTÜR GENÇLİK VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI

BAŞBAKAN YARDIMCISI, TURİZM KÜLTÜR GENÇLİK VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI

Ataoğlu mesajında, kadınların toplumun temel direklerinden biri olduğunu belirterek, hayatın her alanında emekleri, üretimleri ve fedakârlıklarıyla büyük katkı sağlayan tüm kadınların gününü kutladı.

Read more
910111213
RAMAZAN SOKAĞI’NDA GENÇLİK BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ.

RAMAZAN SOKAĞI’NDA GENÇLİK BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ.

Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ile Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Ramazan Sokağı Gençlik Buluşması”nda gençlerle bir araya geldi.

Read more
1415
16171819202122
23242526272829
303112345

Archive