Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 14 Ağustos 1974'te şehit edilenler için Muratağa Sandallar Şehitliği ile Atlılar Şehitliği’nde düzenlenen törenlere katıldı.
ATAOĞLU’NDAN 27 EYLÜL DÜNYA TURİZM GÜNÜ MESAJI.
Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 27 Eylül Dünya Turizm Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti turizminin gelişimine, ülke ekonomisine sağladığı katkılara ve geleceğe yönelik hedeflere dikkat çekti.
Ada Kıbrıs’, ‘VisitNCY.com’ Markaları Dünyaya Tanıtılıyor
Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı ile Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA), iş birliğiyle yürütülen tanıtım kampanyaları bu yıl da devam ediyor.
Ataoğlu, Türk Devletleri Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.
Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türk Devletleri Teşkilatı’nın 16. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.
Topçuköy Bal Festivali
Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Topçuköy Bal Festivali’nin açılışına katıldı.