BAŞBAKAN YARDIMCISI, TURİZM, KÜLTÜR, GENÇLİK VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU, BUSE SAVAŞKAN’I KABUL ETTİ.

BAŞBAKAN YARDIMCISI, TURİZM, KÜLTÜR, GENÇLİK VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU, BUSE SAVAŞKAN’I KABUL ETTİ.

Ataoğlu, KKTC Atletizm Federasyonu Başkanı Ferhat Sakallı ve Atletizm Federasyonu Genel Sekreteri Derya Atamer’in de hazır bulunduğu kabulde yaptığı konuşmasında, Milli sporcu Savaşkan’ın elde ettiği başarının Kıbrıs Türk halkının tamamını gururlandırdığının altını çizerek, sporcu gençlere de büyük bir motivasyon unsuru olduğunu da belirtti.

Ataoğlu, Kıbrıs Türk halkı ile birlikte olimpiyatlardaki başarısını büyük bir heyecan ile takip ettiğini, elde edilen başarı karşısında da bütün Kıbrıs Türk Halkı ile birlikte gurur duyduğunun altını çizdi.

Ataoğlu konuşmasında ayrıca, Kıbrıs Türk halkı ile birlikte Türkiye Cumhuriyeti’ne bu gururu yaşattığından dolayı başta Buse Savaşkan’a, çalıştırıcılarına, KKTC Atletizm Federasyonu başkan ve yöneticilerine ve ayrıca Buse Savaşkan’ın ailesine teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.

Buse Savaşkan da, desteklerinden dolayı teşekkürlerini sunarak, duyduğu gururu dile getirdi. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni orada temsil etmenin, yeni nesillere bu başarıları aktarmanın gurur verici olduğunu vurgulayan Savaşkan, kendini destekleyen tüm ekibine de teşekkürlerini sundu.

Print
Posted: Aug 7, 2024,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«May 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
272829301
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, emeğin toplumların kalkınmasındaki temel rolüne dikkat çekti.

Read more
23
45
LAÇ Belediyesi Kültür Merkezi’nde sanatçı Hülya Koçyiğit

LAÇ Belediyesi Kültür Merkezi’nde sanatçı Hülya Koçyiğit

Ataoğlu,  LAÇ Belediyesi Kültür Merkezi’nde sanatçı Hülya Koçyiğit'in de yer aldığı film gösterimine katıldı.

Read more
678910
Anneler Günü

Anneler Günü

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, annelerin toplumun temel taşı olduğunu vurgulayarak tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

Read more
11
“11. Halk Dansları Şöleni”

“11. Halk Dansları Şöleni”

Ataoğlu, Kıbrıs Türk Halk Dansları Federasyonu tarafından düzenlenen “11. Halk Dansları Şöleni”ne katıldı.

Read more
12
VAKIFLAR TEKERLEKLİ BASKETBOL TAKIMI’NIN BAKAN ATAOĞLU’NA TEŞEKKÜR ZİYARETİ...

VAKIFLAR TEKERLEKLİ BASKETBOL TAKIMI’NIN BAKAN ATAOĞLU’NA TEŞEKKÜR ZİYARETİ...

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu,  Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Ahmet Akdeniz ve Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’ne yükselen Vakıflar Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nı kabul etti.

 

Read more
1314151617
18
Gençlik Şöleni

Gençlik Şöleni

Başbakan Yardımcılığı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığına bağlı Gençlik Dairesi Müdürlüğünün 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde düzenlediği Gençlik Şöleni, büyük bir coşku ve heyecanla kutlandı.

Read more
19
Ataoğlu: "Gençler ülkenin  en büyük güvencesidir"

Ataoğlu: "Gençler ülkenin en büyük güvencesidir"

Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, gençlerin ülkenin geleceğinin en büyük güvencesi olduğunu vurguladı.

Read more
2021222324
25262728293031
1234567

Archive