Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde “Karting Gençlik Yarışı” düzenlendi

Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde “Karting Gençlik Yarışı” düzenlendi

Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde “Karting Gençlik Yarışı” düzenlendi


Başbakan Yardımcılığı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığına bağlı Gençlik Dairesi Müdürlüğü’nce düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamındaki Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde “Karting Gençlik Yarışı” yapıldı. 


Gençlik Dairesi ile Kuzey Kıbrıs Karting Kulübü’nün organize ettiği yarış dün sabah Cemsa Karting & Sporting Center tesislerinde gerçekleşti. 
Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ve Gençlik Dairesi Müdürü Hakan Özsaygın, kartingin startını verdiler.


Etkinlikte konuşan Başbakan Yardımcısı Fikri Ataoğlu, Gençlik Dairesi’nin gençlik haftası kapsamında gerçekleştirdiği etkinliklerin duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gençlerin birçok alanda yeteneklerini sergilediklerini söyleyen Ataoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na yakışır şekilde gösteriler ve etkinlikler izlemekten dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.


Yarışma sonucunda kazananlara ödülleri takdim edildi.


Karting Gençlik Yarışı’nda dereceye girenler şöyle: 


Mini klasmanında


1.Eren Ortaç
2.Asil Özbahadır
3.Su Karalım


Junior klasmanında


1.Hasan Onalt
2.Rüzgar Miralay
3.Rüzgar Okman


Senior klasmanında


1.Demir Göksan
2.Metin Bıçkıcıoğlu
3.Gazi Yuca


Master klasmanında


1.Güner Ballı
2.Canay Sakallılar
3.Fahri Altınok

 

Print
Posted: May 20, 2024,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

Archive