KUZEY KIBRIS, ARABİAN TRAVEL MARKET TURİZM FUARI’NDA TANITILIYOR.

KUZEY KIBRIS, ARABİAN TRAVEL MARKET TURİZM FUARI’NDA TANITILIYOR.

Ataoğlu: “Bu yıl pandemi öncesindeki rakamların üstüne çıkmayı hedefliyoruz”

Başbakan Yardımcılığı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Turizm Tanıtma ve Pazarlama Dairesi, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai şehrinde dün başlayan ve 9 mayısta sona erecek olan Arap pazarının en büyük ve en prestijli Turizm fuarı Arabian Travel Market Turizm Fuarı’na katıldı.

Fuarımızı Türkiye Cumhuriyeti Dubai Başkonsolosu Onur Şaylan ile KKTC Abu Dabi temsilcisi Umut Koldaş ziyaret ederek, personelimiz ve sektör temsilcileri ile bir araya geldiler.

Bakanlığımız söz konusu fuarda Turizm Tanıtma ve Pazarlama Dairesi Şube Amiri Mustafa Köprülü, Turizm Tanıtma ve Pazarlama Dairesi  personeli, turizm profesyonelleri ve sektör temsilcilerinden oluşan bir ekiple temsil ediliyor.

Arabian Travel Market,  son otuz yılda seyahat ve turizm endüstrisinin büyümesini sağlayan küresel bir etkinlik haline geldi. Seyahatin sınırları aştığı ve iş fırsatlarının beklediği bir dünyada, küresel seyahat ve turizm vizyonerlerinin birleştiği bir yerdir. Eğlencenin iş, MICE ve lüks seyahat ile kusursuz bir şekilde harmanlandığı ve küresel liderlerin geleceği hissetmeye başladığı bir platformdur.

     Ülke turizmimize katkısı olan Arap pazarı ile  turizm profesyonellerimizi buluşturmak ve ülkemizin tanıtımını yapmak için katıldığımız fuarda bu yıl 70 m2’lik alanla kurulan standımız ile tanıtımlar gerçekleştiriyor.

      Standımızı ziyaret eden misafirlerimize dağıtılmak üzere tanıtıcı yayınlarımızın yanısıra,   ülkemize özgü yiyeceklerin  ikramı ve Kahve İkramı da yapılıyor.

ATAOĞLU

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Dubai’de düzenlenen Arabian Travel Market Turizm Fuarı’nın Kuzey Kıbrıs'ın turizm potansiyelini uluslararası arenada tanıtmak ve yeni iş bağlantıları kurmak için iyi bir fırsat olduğunu söyledi.

“Ülkemiz turizmi her geçengün gelişiyor. Pandemi öncesinde yakaladığımız ivmenin bu yıl çok daha üstüne çıkmayı hedefliyoruz.

Ülkemiz olarak, doğal güzelliklerimizi, kültürel mirasımızı ve konukseverliğimizi dünyaya daha geniş bir kitleye tanıtmak için Arabian Travel Market’in bu konuda bizlere güzel bir aracılık edeceğini düşünüyoruz.

Bu bağlamda, tanıtım ve pazarlama stratejileri ve işbirlikleri için böylesi platforumlarda Kuzey Kıbrıs olarak yerimizi almak ülkemiz turizmi açısından önemli bir konudur.

Fuarda görev alan tüm çalışma arkadaşlarıma ve turizm paydaşlarımıza çalışmalarında başarılar diler, verimli bir fuar geçmesini temenni ederim.”

Print
Posted: May 8, 2024,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«September 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
31

ATAOĞLU: “ACININ VE MECBURİYETİN ÜZERİNDEN KAZANÇ HESABI YAPILAMAZ”

Girne açıklarında yaşanan ve hepimizi derinden üzen gemi faciasının ardından hava yolu bilet fiyatlarında yaşanan olağanüstü artışlar kabul edilebilir değildir.

Read more
123456
GÜNGÖR ÇÖP ALANI’NDAKİ YANGIN VE DENETİM ÇALIŞMALARI HAKKINDA KAMUOYUNU BİLGİLENDİRME

GÜNGÖR ÇÖP ALANI’NDAKİ YANGIN VE DENETİM ÇALIŞMALARI HAKKINDA KAMUOYUNU BİLGİLENDİRME

6 Eylül 2026 tarihinde sabah saatlerinde Güngör Çöp Alanı’nda meydana gelen yangının ardından, Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı, Çevre Koruma Dairesi Müdürü Yılmaz Altunterim başkanlığındaki teknik ekip bölgede kapsamlı inceleme ve denetimlerde bulunmuştur.

Read more
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829301234
567891011

Archive