KUZEY KIBRIS, ARABİAN TRAVEL MARKET TURİZM FUARI’NDA TANITILIYOR.

KUZEY KIBRIS, ARABİAN TRAVEL MARKET TURİZM FUARI’NDA TANITILIYOR.

Ataoğlu: “Bu yıl pandemi öncesindeki rakamların üstüne çıkmayı hedefliyoruz”

Başbakan Yardımcılığı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Turizm Tanıtma ve Pazarlama Dairesi, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai şehrinde dün başlayan ve 9 mayısta sona erecek olan Arap pazarının en büyük ve en prestijli Turizm fuarı Arabian Travel Market Turizm Fuarı’na katıldı.

Fuarımızı Türkiye Cumhuriyeti Dubai Başkonsolosu Onur Şaylan ile KKTC Abu Dabi temsilcisi Umut Koldaş ziyaret ederek, personelimiz ve sektör temsilcileri ile bir araya geldiler.

Bakanlığımız söz konusu fuarda Turizm Tanıtma ve Pazarlama Dairesi Şube Amiri Mustafa Köprülü, Turizm Tanıtma ve Pazarlama Dairesi  personeli, turizm profesyonelleri ve sektör temsilcilerinden oluşan bir ekiple temsil ediliyor.

Arabian Travel Market,  son otuz yılda seyahat ve turizm endüstrisinin büyümesini sağlayan küresel bir etkinlik haline geldi. Seyahatin sınırları aştığı ve iş fırsatlarının beklediği bir dünyada, küresel seyahat ve turizm vizyonerlerinin birleştiği bir yerdir. Eğlencenin iş, MICE ve lüks seyahat ile kusursuz bir şekilde harmanlandığı ve küresel liderlerin geleceği hissetmeye başladığı bir platformdur.

     Ülke turizmimize katkısı olan Arap pazarı ile  turizm profesyonellerimizi buluşturmak ve ülkemizin tanıtımını yapmak için katıldığımız fuarda bu yıl 70 m2’lik alanla kurulan standımız ile tanıtımlar gerçekleştiriyor.

      Standımızı ziyaret eden misafirlerimize dağıtılmak üzere tanıtıcı yayınlarımızın yanısıra,   ülkemize özgü yiyeceklerin  ikramı ve Kahve İkramı da yapılıyor.

ATAOĞLU

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Dubai’de düzenlenen Arabian Travel Market Turizm Fuarı’nın Kuzey Kıbrıs'ın turizm potansiyelini uluslararası arenada tanıtmak ve yeni iş bağlantıları kurmak için iyi bir fırsat olduğunu söyledi.

“Ülkemiz turizmi her geçengün gelişiyor. Pandemi öncesinde yakaladığımız ivmenin bu yıl çok daha üstüne çıkmayı hedefliyoruz.

Ülkemiz olarak, doğal güzelliklerimizi, kültürel mirasımızı ve konukseverliğimizi dünyaya daha geniş bir kitleye tanıtmak için Arabian Travel Market’in bu konuda bizlere güzel bir aracılık edeceğini düşünüyoruz.

Bu bağlamda, tanıtım ve pazarlama stratejileri ve işbirlikleri için böylesi platforumlarda Kuzey Kıbrıs olarak yerimizi almak ülkemiz turizmi açısından önemli bir konudur.

Fuarda görev alan tüm çalışma arkadaşlarıma ve turizm paydaşlarımıza çalışmalarında başarılar diler, verimli bir fuar geçmesini temenni ederim.”

Print
Posted: May 8, 2024,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«May 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
272829301
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, emeğin toplumların kalkınmasındaki temel rolüne dikkat çekti.

Read more
23
45
LAÇ Belediyesi Kültür Merkezi’nde sanatçı Hülya Koçyiğit

LAÇ Belediyesi Kültür Merkezi’nde sanatçı Hülya Koçyiğit

Ataoğlu,  LAÇ Belediyesi Kültür Merkezi’nde sanatçı Hülya Koçyiğit'in de yer aldığı film gösterimine katıldı.

Read more
678910
Anneler Günü

Anneler Günü

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, annelerin toplumun temel taşı olduğunu vurgulayarak tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

Read more
11
“11. Halk Dansları Şöleni”

“11. Halk Dansları Şöleni”

Ataoğlu, Kıbrıs Türk Halk Dansları Federasyonu tarafından düzenlenen “11. Halk Dansları Şöleni”ne katıldı.

Read more
12
VAKIFLAR TEKERLEKLİ BASKETBOL TAKIMI’NIN BAKAN ATAOĞLU’NA TEŞEKKÜR ZİYARETİ...

VAKIFLAR TEKERLEKLİ BASKETBOL TAKIMI’NIN BAKAN ATAOĞLU’NA TEŞEKKÜR ZİYARETİ...

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu,  Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Ahmet Akdeniz ve Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’ne yükselen Vakıflar Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nı kabul etti.

 

Read more
1314151617
18
Gençlik Şöleni

Gençlik Şöleni

Başbakan Yardımcılığı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığına bağlı Gençlik Dairesi Müdürlüğünün 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde düzenlediği Gençlik Şöleni, büyük bir coşku ve heyecanla kutlandı.

Read more
19
Ataoğlu: "Gençler ülkenin  en büyük güvencesidir"

Ataoğlu: "Gençler ülkenin en büyük güvencesidir"

Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, gençlerin ülkenin geleceğinin en büyük güvencesi olduğunu vurguladı.

Read more
202122
Ataoğlu: “Kerpiç mimari, kültürel kimliğimizin yaşayan izlerindendir"

Ataoğlu: “Kerpiç mimari, kültürel kimliğimizin yaşayan izlerindendir"

Kerpiç Akademi tarafından bu yıl KKTC’de düzenlenen 15. Uluslararası Kerpiç Konferansı başladı.

Read more
23
Mağusa Kalesi'nin  Deniz Kapısı açıldı

Mağusa Kalesi'nin Deniz Kapısı açıldı

Ataoğlu: "Bu çalışma; tarihimize, kültürümüze ve geçmişimize duyduğumuz saygının somut bir göstergesidir"

Read more
24
25262728293031
1234567

Archive