Ataoğlu: "23 Nisan Çocuk Bayramı tüm çocuklarımıza ve milletimize kutlu olsun"

Ataoğlu: "23 Nisan Çocuk Bayramı tüm çocuklarımıza ve milletimize kutlu olsun"

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile mesaj yayımladı.

"Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104’üncü yıl dönümünü ve çocuklarımıza armağan edilen bu anlamlı günü coşkuyla kutluyoruz.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın neşesi ve umutlarıyla dolu olduğunu görmek bizi mutlu ediyor. Çocuklarımızın özgürlük, eşitlik ve adalet duygularını pekiştirerek yetiştirmek, ülkemizin geleceğine yapılan en büyük yatırımdır.

23 Nisan, çocuklarımıza yönelik sevgi ve şefkatimizi pekiştirmenin yanı sıra onlara yönelik olan sorumluluklarımızı da hatırlatıyor.

Çocuklarımız, bizim en değerli varlıklarımızdır ve onların hakları ve mutluluğu için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olarak, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimine ve gelişimine büyük önem vermekteyiz. Onların sağlıklı ve güvenli bir ortamda büyüyüp yetişmeleri için elimizden gelen her türlü desteği sağlamaya kararlıyız.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de belirttiği gibi, çocuklarımızın yetişmesindeki temel amaç, onları sadece akademik başarılarla değil, aynı zamanda dürüstlük, hoşgörü ve yardımseverlik gibi değerlerle donatmaktır. Bu nedenle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı sadece bir kutlama günü olarak değil, çocuklarımızın haklarının ve refahlarının korunması için bir fırsat olarak da görmeliyiz."

Print
Posted: Apr 23, 2024,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«June 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
25262728293031
1234
Ataoğlu, 5 Haziran Dünya Çevre  Günü dolayısıyla mesaj yayımladı

Ataoğlu, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla mesaj yayımladı

"Bakanlık olarak çevrenin korunmasına yönelik çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürmekteyiz"

Read more
567
8910
Ataoğlu, ATİD Turizmin En'leri  Ödül Töreni’ne katıldı

Ataoğlu, ATİD Turizmin En'leri Ödül Töreni’ne katıldı

“Yılın Türk Dünyası Turizmi Onur Ödülü” Fikri Ataoğlu’na verildi

Read more
11
ATAOĞLU, TÜRKIYE KÜLTÜR VE TURIZM BAKANI ERSOY ILE GÖRÜŞTÜ.

ATAOĞLU, TÜRKIYE KÜLTÜR VE TURIZM BAKANI ERSOY ILE GÖRÜŞTÜ.

Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Ankara’daki temasları kapsamında Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya geldi.

Read more
121314
15161718192021
22232425262728
293012345

Archive