Ataoğlu: "23 Nisan Çocuk Bayramı tüm çocuklarımıza ve milletimize kutlu olsun"

Ataoğlu: "23 Nisan Çocuk Bayramı tüm çocuklarımıza ve milletimize kutlu olsun"

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile mesaj yayımladı.

"Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104’üncü yıl dönümünü ve çocuklarımıza armağan edilen bu anlamlı günü coşkuyla kutluyoruz.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın neşesi ve umutlarıyla dolu olduğunu görmek bizi mutlu ediyor. Çocuklarımızın özgürlük, eşitlik ve adalet duygularını pekiştirerek yetiştirmek, ülkemizin geleceğine yapılan en büyük yatırımdır.

23 Nisan, çocuklarımıza yönelik sevgi ve şefkatimizi pekiştirmenin yanı sıra onlara yönelik olan sorumluluklarımızı da hatırlatıyor.

Çocuklarımız, bizim en değerli varlıklarımızdır ve onların hakları ve mutluluğu için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olarak, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimine ve gelişimine büyük önem vermekteyiz. Onların sağlıklı ve güvenli bir ortamda büyüyüp yetişmeleri için elimizden gelen her türlü desteği sağlamaya kararlıyız.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de belirttiği gibi, çocuklarımızın yetişmesindeki temel amaç, onları sadece akademik başarılarla değil, aynı zamanda dürüstlük, hoşgörü ve yardımseverlik gibi değerlerle donatmaktır. Bu nedenle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı sadece bir kutlama günü olarak değil, çocuklarımızın haklarının ve refahlarının korunması için bir fırsat olarak da görmeliyiz."

Print
Posted: Apr 23, 2024,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«February 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
262728
KIBRIS TÜRK DEVLET TİYATROLARI TEMMUZ AYINDA YENİDEN PERDELERİNİ AÇIYOR.

KIBRIS TÜRK DEVLET TİYATROLARI TEMMUZ AYINDA YENİDEN PERDELERİNİ AÇIYOR.

Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları binasının final etabı olan 3 ve 4. etabı sözleşmeleri ihaleyi alan firmalar tarafından imzalandı.

Read more
29
ATAOĞLU İLE ERSOY ANKARA’DA BIR ARAYA GELDİ: ADA KIBRIS KAMPANYASI AVRUPA’YA AÇILIYOR.

ATAOĞLU İLE ERSOY ANKARA’DA BIR ARAYA GELDİ: ADA KIBRIS KAMPANYASI AVRUPA’YA AÇILIYOR.

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Ankara’da bir araya geldi. 

 

Read more
30311
2345
Ataoğlu, EMITT Turizm Fuarı açılışında konuştu.

Ataoğlu, EMITT Turizm Fuarı açılışında konuştu.

Ataoğlu: “Amacımız Kuzey Kıbrıs

Turizminin marka değerini yükseltmek”

Read more
6
KKTC Kültür Evi

KKTC Kültür Evi

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, beraberinde KKTC İstanbul Başkonsolosu Zalihe Mendeli ve KKTC İstanbul Turizm Koordinatörü Özge Palamutçu ile Türk Devletlerinin temsili evlerinin yer aldığı İstanbul Topkapı Kültür Parkı içerisinde bulunan Türk Dünyası Kültür Mahallesi'ni ziyaret etti.

 

Read more
78
9101112131415
16171819202122
2324252627281
2345678

Archive