Ataoğlu: "23 Nisan Çocuk Bayramı tüm çocuklarımıza ve milletimize kutlu olsun"

Ataoğlu: "23 Nisan Çocuk Bayramı tüm çocuklarımıza ve milletimize kutlu olsun"

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile mesaj yayımladı.

"Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104’üncü yıl dönümünü ve çocuklarımıza armağan edilen bu anlamlı günü coşkuyla kutluyoruz.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın neşesi ve umutlarıyla dolu olduğunu görmek bizi mutlu ediyor. Çocuklarımızın özgürlük, eşitlik ve adalet duygularını pekiştirerek yetiştirmek, ülkemizin geleceğine yapılan en büyük yatırımdır.

23 Nisan, çocuklarımıza yönelik sevgi ve şefkatimizi pekiştirmenin yanı sıra onlara yönelik olan sorumluluklarımızı da hatırlatıyor.

Çocuklarımız, bizim en değerli varlıklarımızdır ve onların hakları ve mutluluğu için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olarak, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimine ve gelişimine büyük önem vermekteyiz. Onların sağlıklı ve güvenli bir ortamda büyüyüp yetişmeleri için elimizden gelen her türlü desteği sağlamaya kararlıyız.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de belirttiği gibi, çocuklarımızın yetişmesindeki temel amaç, onları sadece akademik başarılarla değil, aynı zamanda dürüstlük, hoşgörü ve yardımseverlik gibi değerlerle donatmaktır. Bu nedenle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı sadece bir kutlama günü olarak değil, çocuklarımızın haklarının ve refahlarının korunması için bir fırsat olarak da görmeliyiz."

Print
Posted: Apr 23, 2024,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«April 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
3031
ZAIMAĞAOĞLU 62 .KÜTÜPHANE HAFTASI NEDENIYLE BIR MESAJ YAYIMLAYARAK TÜM KÜTÜPHANECILERIN VE OKURLARIN KÜTÜPHANE HAFTASINI KUTLADI.

ZAIMAĞAOĞLU 62 .KÜTÜPHANE HAFTASI NEDENIYLE BIR MESAJ YAYIMLAYARAK TÜM KÜTÜPHANECILERIN VE OKURLARIN KÜTÜPHANE HAFTASINI KUTLADI.

Zaimağaoğlu, Kütüphane Haftası etkinliklerini “Kitap Oku ve Farkında Ol!” sloganıyla KKTC Trafik Kazalarını Önleme Derneği ile birlikte gerçekleştireceklerini bildirdi.

Read more
12
BAKANLIK İLE TELSİM VODAFONE ARASINDA DEPREM FARKINDALIĞI İÇİN İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI.

BAKANLIK İLE TELSİM VODAFONE ARASINDA DEPREM FARKINDALIĞI İÇİN İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI.

Başbakan Yardımcılığı, Turizm Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Jeoloji ve Maden Dairesi (JMD) ile Telsim Vodafone (VMOL) arasında, deprem farkındalığını artırmaya yönelik önemli bir iş birliği protokolü imzalandı.

 

Read more
345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123
45678910

Archive