Ataoğlu: "Kadınlar, toplumumuzun renkleridir"

Ataoğlu: "Kadınlar, toplumumuzun renkleridir"

Ataoğlu: "Kadınlar, toplumumuzun renkleridir"

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü dolayısı ile mesaj yayımladı.

"Kadınlarımızın, hayatımıza kattığı güzellikler, güç ve nezaketle dünyamız daha da anlamlı oluyor. Kadınlar, yaşamın en önemli ve değerli parçalarından biridir. Onların güçlü duruşu, sevgi dolu yürekleri ve hayatımıza kattığınız derin anlamlar, toplumumuzun temelini oluşturuyor.

Gücünüzü, direncinizi ve azminizi takdir etmek, sadece bugün değil, her gün sizlere layık bir şekilde davranmak adına önemlidir.
Hayatın her alanında, ailenizde, iş dünyasında, kültürde ve sanatta, siyasette, adanmışlığınız ve başarılarınızla öne çıkıyorsunuz. Her biriniz, birer lider, birer öğretmen ve birer ilham kaynağı olarak bizlerin yolunu aydınlatıyorsunuz.

Bu özel gün vesilesiyle, her zaman sizlere olan saygımızı ve sevgimizi ifade etmek istiyorum. Toplumumuzun daha adil ve eşit bir geleceğe yürümesindeki katkılarınızı unutmuyor, sizlere olan minnettarlığımızı bir kez daha dile getiriyorum.

Sizler, sevgi, sabır ve anlayışla dolu bir dünyanın mimarlarısınız. Başta tüm annelerimizin olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor, sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

Print
Posted: Mar 8, 2024,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«October 2025»
MonTueWedThuFriSatSun
29

ATAOĞLU’NDAN 27 EYLÜL DÜNYA TURİZM GÜNÜ MESAJI.

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 27 Eylül Dünya Turizm Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti turizminin gelişimine, ülke ekonomisine sağladığı katkılara ve geleceğe yönelik hedeflere dikkat çekti.

Read more
3012
Ada Kıbrıs’, ‘VisitNCY.com’ Markaları Dünyaya Tanıtılıyor

Ada Kıbrıs’, ‘VisitNCY.com’ Markaları Dünyaya Tanıtılıyor

Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı ile Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA), iş birliğiyle yürütülen tanıtım kampanyaları bu yıl da devam ediyor.

Read more
34
Ataoğlu, Türk Devletleri Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Ataoğlu, Türk Devletleri Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türk Devletleri Teşkilatı’nın 16. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Read more
5
Topçuköy Bal Festivali

Topçuköy Bal Festivali

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Topçuköy Bal Festivali’nin açılışına katıldı.

Read more
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

Archive