Ataoğlu: "Kadınlar, toplumumuzun renkleridir"

Ataoğlu: "Kadınlar, toplumumuzun renkleridir"

Ataoğlu: "Kadınlar, toplumumuzun renkleridir"

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü dolayısı ile mesaj yayımladı.

"Kadınlarımızın, hayatımıza kattığı güzellikler, güç ve nezaketle dünyamız daha da anlamlı oluyor. Kadınlar, yaşamın en önemli ve değerli parçalarından biridir. Onların güçlü duruşu, sevgi dolu yürekleri ve hayatımıza kattığınız derin anlamlar, toplumumuzun temelini oluşturuyor.

Gücünüzü, direncinizi ve azminizi takdir etmek, sadece bugün değil, her gün sizlere layık bir şekilde davranmak adına önemlidir.
Hayatın her alanında, ailenizde, iş dünyasında, kültürde ve sanatta, siyasette, adanmışlığınız ve başarılarınızla öne çıkıyorsunuz. Her biriniz, birer lider, birer öğretmen ve birer ilham kaynağı olarak bizlerin yolunu aydınlatıyorsunuz.

Bu özel gün vesilesiyle, her zaman sizlere olan saygımızı ve sevgimizi ifade etmek istiyorum. Toplumumuzun daha adil ve eşit bir geleceğe yürümesindeki katkılarınızı unutmuyor, sizlere olan minnettarlığımızı bir kez daha dile getiriyorum.

Sizler, sevgi, sabır ve anlayışla dolu bir dünyanın mimarlarısınız. Başta tüm annelerimizin olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor, sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

Print
Posted: Mar 8, 2024,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«September 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
31

ATAOĞLU: “ACININ VE MECBURİYETİN ÜZERİNDEN KAZANÇ HESABI YAPILAMAZ”

Girne açıklarında yaşanan ve hepimizi derinden üzen gemi faciasının ardından hava yolu bilet fiyatlarında yaşanan olağanüstü artışlar kabul edilebilir değildir.

Read more
123456
GÜNGÖR ÇÖP ALANI’NDAKİ YANGIN VE DENETİM ÇALIŞMALARI HAKKINDA KAMUOYUNU BİLGİLENDİRME

GÜNGÖR ÇÖP ALANI’NDAKİ YANGIN VE DENETİM ÇALIŞMALARI HAKKINDA KAMUOYUNU BİLGİLENDİRME

6 Eylül 2026 tarihinde sabah saatlerinde Güngör Çöp Alanı’nda meydana gelen yangının ardından, Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı, Çevre Koruma Dairesi Müdürü Yılmaz Altunterim başkanlığındaki teknik ekip bölgede kapsamlı inceleme ve denetimlerde bulunmuştur.

Read more
78910111213
1415
Bandabulya Gastronomi ve Kültür Evi Projesi

Bandabulya Gastronomi ve Kültür Evi Projesi

Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı ile Kıbrıs Türk Girişimci Kadınlar Derneği (GİKAD) arasında, Girne Bandabulya Gastronomi ve Kültür Evi Projesi kapsamında mutfak ekipmanlarının temin, tahsis ve iadesine ilişkin protokol imzalandı.

Read more
161718
15 KIBRISLI TÜRK ŞEHİT, ATLILAR ŞEHİTLİĞİ’NDE DÜZENLENEN DEVLET TÖRENİYLE TOPRAĞA VERİLDİ.

15 KIBRISLI TÜRK ŞEHİT, ATLILAR ŞEHİTLİĞİ’NDE DÜZENLENEN DEVLET TÖRENİYLE TOPRAĞA VERİLDİ.

Kayıp Şahıslar Komitesi (KŞK) tarafından kimlik tespitleri tamamlanan 15 Kıbrıslı Türk şehit, Atlılar Şehitliği’nde düzenlenen devlet töreniyle toprağa verildi.

Read more
1920
21222324
Ataoğlu: “Kuzey Kıbrıs, çok daha  zengin bir turizm hikâyesine sahip”

Ataoğlu: “Kuzey Kıbrıs, çok daha zengin bir turizm hikâyesine sahip”

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, İstanbul Turizm Fuarı’nın açılışına katılarak konuşma yaptı.

Read more
2526
Ataoğlu: "Turizm, hep birlikte ortaya koyduğumuz ortak bir değerdir"

Ataoğlu: "Turizm, hep birlikte ortaya koyduğumuz ortak bir değerdir"

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 27 Eylül Dünya Turizm Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Read more
27
2829301234
567891011

Archive