Ataoğlu, Almanya'dan gelen, Türk İş İnsanları Konseyi heyetini Kabul etti...

Ataoğlu, Almanya'dan gelen, Türk İş İnsanları Konseyi heyetini Kabul etti...

Ataoğlu, Almanya'dan gelen, Türk İş İnsanları Konseyi heyetini Kabul etti... 


Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Federal Almanya Baden Würtemberg Eyaleti Türk İş İnsanları Konseyi heyetlerini kabul etti.


Cumhuriyet Meclisi Zeliha Çavuşoğlu Toplantı Salonu’nda gerçekleşen kabulde ayrıca, Dünya Sağlık Konseyi Dönem Başkanı, UBP Lefkoşa Milletvekili Ahmet Savaşan ve Kuzey Kıbrıs Tanıtma Platformu İş Dünyası Turizm ve Kültür Elçileri Gurubu Başkanı Okyay Sadıkoğlu da hazır bulundu. 


Kabulde konuşan Ataoğlu, böyle bir heyeti kabul etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 


Ataoğlu, dünyanın dört bir tarafında yaşayan Türk iş insanlarının, KKTC’de yapacakları yatırımı desteklediklerinin altını çizerek, KKTC siyasi olarak güçlenmesinin yolunun, ekonomik anlamda güçlü bir yapıya kavuşturulmasından geçtiğini belirtti. 


KKTC ekonomisinin lokomotifi turizm sektörünün alternatif modelleri arasında yer alan sağlık turizminin önemine de vurgu yapan Ataoğlu, KKTC’nin Dünya Sağlık Konseyi Dönem Başkanlığı’nı üstlenmesinin, KKTC adına çok önemli bir adım olduğunu belirtti. Bu alanda yapılacak yatırımların, KKTC için önemli olduğunu da ifade eden Ataoğlu, “KKTC’nin kalkınmasına katkı koyacak yatırımları destekliyoruz” dedi.  


Konuşmaların ardından plaket ve hediye takdimi gerçekleştirildi

Print
Posted: Feb 26, 2024,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«September 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
31

ATAOĞLU: “ACININ VE MECBURİYETİN ÜZERİNDEN KAZANÇ HESABI YAPILAMAZ”

Girne açıklarında yaşanan ve hepimizi derinden üzen gemi faciasının ardından hava yolu bilet fiyatlarında yaşanan olağanüstü artışlar kabul edilebilir değildir.

Read more
123456
GÜNGÖR ÇÖP ALANI’NDAKİ YANGIN VE DENETİM ÇALIŞMALARI HAKKINDA KAMUOYUNU BİLGİLENDİRME

GÜNGÖR ÇÖP ALANI’NDAKİ YANGIN VE DENETİM ÇALIŞMALARI HAKKINDA KAMUOYUNU BİLGİLENDİRME

6 Eylül 2026 tarihinde sabah saatlerinde Güngör Çöp Alanı’nda meydana gelen yangının ardından, Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı, Çevre Koruma Dairesi Müdürü Yılmaz Altunterim başkanlığındaki teknik ekip bölgede kapsamlı inceleme ve denetimlerde bulunmuştur.

Read more
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829301234
567891011

Archive