ŞAMPİYON MELEKLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ

ŞAMPİYON MELEKLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ

ŞAMPİYON MELEKLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ

Tam bir yıl önce, yüreğimizde derin bir iz bırakan Kahramanmaraş depremiyle karşılaştık. O karanlık gün, aramızdan "Şampiyon Melekler”imizi aldı, ama kalplerimizde bıraktıkları iz baki kaldı. Bu acı yıl dönümünde, onları özlemle anarken, duygularımızı kelimelere dökmeye çalışıyoruz.

Şampiyon Meleklerimiz, bu dünyadan erken ayrıldılar, ancak bıraktıkları iz, sevgi ve anılarla sonsuza kadar yaşayacak. Her biri, birer şampiyondu, birer melek gibiydi. Onların sevgisi, iyiliği ve gülüşleri, hep hatırlayacağımız değerli mirasları oldu.

Bu yıl dönümünde, onların adını anarken, anılarına sıkıca sarılıyoruz. İz bıraktıkları anılar, sevgileri ve başarılarıyla yaşayacaklar.

Dualarımız, kaybettiklerimizin ruhlarına yükseliyor. Onların huzur içinde olmalarını dilerken, aynı zamanda geride bıraktıkları sevgi dolu hatıraları yaşatma sorumluluğunu da hissediyoruz. Hepsi birer melek oldular ve ışıkları hala içimizde parlıyor.

Meleklerimizi kalbimizde bir boşluk, gözlerimizde bir hüzün ve ruhumuzda bir derinlikle anıyoruz.

ADALET İSTİYORUZ

Depremin birinci yılında, İsias Otel faciasının yankıları hala içimizde. Kaybettiğimiz canlarımızı anarken, yıkılan İsias Otel'in ardındaki sorumluların Adıyaman’daki mahkeme süreci devam ediyor.

Yürekleri dağlamış ve birçok cana mal olan İsias Otel davasını, deprem komisyonumuz, hükümetimiz, ailelerimiz, sivil toplum örgütlerimiz ve Kıbrıs Türk halkı olarak takip ediyoruz.

Sorumlular, bu acı olayın ardındaki gerçekleri derhal ortaya çıkarmalı ve bu davanın adaletli bir sonuca ulaşmasını, suçluların en ağır şekilde yargılanmasını bekliyoruz.

İsias Otel faciasının birinci yılında, kaybettiğimiz canlarımıza olan özlemimiz bir yana, adaletin sağlanması için bir kez daha çağrıda bulunuyoruz. Sorumluların soruşturulması ve gereken en ağır cezai yaptırımların uygulanması, toplumun huzur ve güvenliği adına hayati önem taşımaktadır. Unutulmamalıdır ki, adalet, kaybettiklerimizin anısına olan en değerli saygıdır.

Adalet talebimizi yineleyerek, kaybettiğimiz canlarımızı rahmet ve minnetle anıyoruz.

Fikri Ataoğlu

Başbakan Yardımcısı

Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı

 

Print
Posted: Feb 5, 2024,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«February 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
262728
KIBRIS TÜRK DEVLET TİYATROLARI TEMMUZ AYINDA YENİDEN PERDELERİNİ AÇIYOR.

KIBRIS TÜRK DEVLET TİYATROLARI TEMMUZ AYINDA YENİDEN PERDELERİNİ AÇIYOR.

Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları binasının final etabı olan 3 ve 4. etabı sözleşmeleri ihaleyi alan firmalar tarafından imzalandı.

Read more
29
ATAOĞLU İLE ERSOY ANKARA’DA BIR ARAYA GELDİ: ADA KIBRIS KAMPANYASI AVRUPA’YA AÇILIYOR.

ATAOĞLU İLE ERSOY ANKARA’DA BIR ARAYA GELDİ: ADA KIBRIS KAMPANYASI AVRUPA’YA AÇILIYOR.

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Ankara’da bir araya geldi. 

 

Read more
30311
2345678
9101112131415
16171819202122
2324252627281
2345678

Archive