ATAOĞLU SEL FELAKETINDEN ETKİLENEN VATANDAŞLARIN YARALARINI BİRLİKTE SARACAKLARINI İFADE ETTİ.

ATAOĞLU SEL FELAKETINDEN ETKİLENEN VATANDAŞLARIN YARALARINI BİRLİKTE SARACAKLARINI İFADE ETTİ.

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, ülkemizde yaşanan sel felaketleri nedeni ile hükümetin tüm birimlerinin seferber olduğunu söyleyerek, halkın mağduriyetini gidermek için çalıştıklarını ifade etti.

Ataoğlu, yaşanan sel felaketi nedeni ile herkese geçmiş olsun dileklerini iletirken, böylesi felaketleri en az hasarla atlatmak için her zaman hazırlıklı olmak gerektiğini söyledi.

Ataoğlu sözlerini şöyle sürdürdü;

“Selden etkilenen bölgelerde yaşayan vatandaşlarımız için bakanlığımıza bağlı bulunan Lapta Gençlik Kampı’nı hazır bir şekilde bekletiyoruz. Mağdur durumda olan vatandaşlarımız için gerek kalacak, gerekse yiyecek ihtiyaçlarını karşılamak için ekiplerimiz görev başındadır.

Zor durumda olan vatandaşlarımız gerek kaymakamlık, gerek belediye, gerekse Gençlik Dairesi Müdürlüğümüz aracılığı ile irtibata geçerek Lapta Gençlik Kampı’na yerleşmeleri için yardımcı olmaya hazırız.

Geçitköy bölgesinde hayvancılıkla uğraşan ve selden etkilenen vatandaşlarımız için ise Binboğa Yem Sanayi olarak yem tedariki yaptık.

Hayvancımızın mağdur olmaması ve hayvanların sağlıklı bir şekilde beslenebilmesi için ilerleyen günlerde ihtiyaç duyulması halinde desteklerimiz sürecektir.

Halkımızın yaşadığı bu sıkıntılı süreçlerde hükümetimiz ve devletimiz her zaman bu sıkıntıları aşmak için onların yanındadır. Tekrardan sel felaketinden dolayı etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunarım. Umarım böylesi felaketleri bir daha yaşamayız.” diye konuştu.

Print
Posted: Feb 1, 2024,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«July 2025»
MonTueWedThuFriSatSun
30
Polis Teşkilatımızın 61’inci kuruluş yıldönümü

Polis Teşkilatımızın 61’inci kuruluş yıldönümü

"Polisimiz, devletimizin en köklü ve en saygın kurumlarından biri olarak, hukuk devleti ilkesine bağlılığı, görev bilinci ve halkla kurduğu güven ilişkisiyle her zaman gurur kaynağımız olmuştur.

Read more
12
Ataoğlu'ndan Mert Özyürekliler’e teşekkür: “Kıbrıs Kültürünü Gururla Temsil Ediyor”

Ataoğlu'ndan Mert Özyürekliler’e teşekkür: “Kıbrıs Kültürünü Gururla Temsil Ediyor”

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Kıbrıs Türk kültürünü yurt dışında tanıtan başarılı sanatçı Mert Özyürekliler’i kabul etti. Kabulde, Ataoğlu, Özyürekliler’in kültürel değerlerimizi uluslararası alanda tanıtma yönündeki katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Read more
3456
7
Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Mersin'de 'Ada Kıbrıs' Sergisini Ziyaret Etti.

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Mersin'de 'Ada Kıbrıs' Sergisini Ziyaret Etti.

 Başbakan Yardımcısı Fikri Ataoğlu, Mersin'in Tarsus ilçesindeki Çukurova Uluslararası Havalimanı'nda düzenlenen 'Ada Kıbrıs' sergisine katıldı.

Read more
89
Bakan Ataoğlu: “KKTC'nin Yalnızlığa Terk  Edilmesine Türk Dünyası Sessiz Kalmamalı”

Bakan Ataoğlu: “KKTC'nin Yalnızlığa Terk Edilmesine Türk Dünyası Sessiz Kalmamalı”

Türk Devletleri Teşkilatı Turizm Bakanları 10. Toplantısı, teşkilata üye ve gözlemci ülkelerin katılımıyla Ankara’da düzenlendi. Toplantıya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Türkmenistan, Macaristan ve Türkiye’den temsilciler katıldı. 

Read more
1011
Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 11 Temmuz Basın Günü dolayısı ile mesaj yayımladı.

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 11 Temmuz Basın Günü dolayısı ile mesaj yayımladı.

Ataoğlu'nun mesajı;
"Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin dünyaya açılan penceresi olan basın kuruluşlarımız, ülkemizin haklı mücadelesini, kültürel zenginliklerini ve toplumsal değerlerini en doğru şekilde yansıtarak çok önemli bir görevi ifa etmektedir. 

Read more
1213
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910

Archive