Turizm Ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği yararına düzenlenen geceye katıldı ...

Turizm Ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği yararına düzenlenen geceye katıldı ...

Gece dünyaca ünlü Kıbrıslı modacı Raşit Bağzıbağlı'nın hazırladığı koleksiyonun sergilendiği defile ile başladı.
 
Defilede, Çağla Şikel başta olmak üzere birçok manken podyuma çıkarak abiye kıyafetlerle boy gösterdi. Gecede açıklama yapan Turizm Ve çevre Bakanı Fikri Atoğlu, “böyle bir sosyal sorumluluk projesinin düzenlenmesi beni çok mutlu etti.

 Bu anlamlı projede yer alan sanatçılara ve mankenlere ayrıca burada bulunan duyarlı halka ve bu organizasyonun gerçekleşmesin katkı koyan herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Print
Posted: Mar 5, 2018,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«September 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
31

ATAOĞLU: “ACININ VE MECBURİYETİN ÜZERİNDEN KAZANÇ HESABI YAPILAMAZ”

Girne açıklarında yaşanan ve hepimizi derinden üzen gemi faciasının ardından hava yolu bilet fiyatlarında yaşanan olağanüstü artışlar kabul edilebilir değildir.

Read more
123456
GÜNGÖR ÇÖP ALANI’NDAKİ YANGIN VE DENETİM ÇALIŞMALARI HAKKINDA KAMUOYUNU BİLGİLENDİRME

GÜNGÖR ÇÖP ALANI’NDAKİ YANGIN VE DENETİM ÇALIŞMALARI HAKKINDA KAMUOYUNU BİLGİLENDİRME

6 Eylül 2026 tarihinde sabah saatlerinde Güngör Çöp Alanı’nda meydana gelen yangının ardından, Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı, Çevre Koruma Dairesi Müdürü Yılmaz Altunterim başkanlığındaki teknik ekip bölgede kapsamlı inceleme ve denetimlerde bulunmuştur.

Read more
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829301234
567891011

Archive