ATAOĞLU, BAYRAK RADYO TELEVİZYON KURUMU’NUN (BRTK) 60’INCI KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ RESEPSİYONUNA KATILDI.

ATAOĞLU, BAYRAK RADYO TELEVİZYON KURUMU’NUN (BRTK) 60’INCI KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ RESEPSİYONUNA KATILDI.

BRT’de düzenlenen resepsiyona Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu’nun yanısıra, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu, Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Osman Aytaç, bazı bakanlar ve milletvekilleri katıldı.

Ataoğlu, burada yaptığı konuşmasında, BRT çalışanlarına teşekkür ederek, BRT’nin Kıbrıs Türkü’nün varoluş mücadelesinde önemli bir yeri olduğuna dikkati çekti.

BRT’nin sıkıntılarının aşılması ve daha ileriye gitmesi için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını kaydeden Ataoğlu, 2024 yılında BRT Gazimağusa Şubesi’nin açılması temennisinde de bulundu.
 
Ataoğlu konuşmasının ardından, BRT’de 25’nci hizmet yılını tamamlayan personele plaket takdiminde de bulundu.

Print
Posted: Dec 25, 2023,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«April 2025»
MonTueWedThuFriSatSun
31
BAŞBAKAN YARDIMCISI TURİZM KÜLTÜR GENÇLİK VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU, SANATÇI VOLKAN KONAK'IN VEFATI DOLAYISI İLE TAZİYE MESAJI YAYINLADI.

BAŞBAKAN YARDIMCISI TURİZM KÜLTÜR GENÇLİK VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU, SANATÇI VOLKAN KONAK'IN VEFATI DOLAYISI İLE TAZİYE MESAJI YAYINLADI.

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, sanatçı Volkan Konak'ın vefatı dolayısı ile taziye mesajı yayınladı.

 

Read more
1234
IMWF 8 Antalya’da Başladı:  KKTC'DEN GÜÇLÜ KATILIM...

IMWF 8 Antalya’da Başladı: KKTC'DEN GÜÇLÜ KATILIM...

Dünyanın dört bir yanından turizm ve etkinlik sektörünün liderlerini bir araya getiren 8. Uluslararası MICE ve Düğün Forumu "IMWF 8" bugün Antalya Regnum Carya Otel’de coşkuyla başladı.

Read more
56
3. Mormenekşe Kültür, Sanat ve Üretici Festivali

3. Mormenekşe Kültür, Sanat ve Üretici Festivali

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Yeniboğaziçi Belediyesi, Mormenekşe Çağdaş Kadınlar Derneği ve Morder işbirliğinde düzenlenen 3. Mormenekşe Kültür, Sanat ve Üretici Festivali'ne katıldı.

Read more
789101112
AdaKıbrıs’ta Turizm Buluşması

AdaKıbrıs’ta Turizm Buluşması

Başbakan Yardımcılığı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığı , Kıbrıs Türk Seyahat Acenteleri Birliği ( KITSAB ) ve Türkiye Seyahat Acenteleri ( TÜRSAB ) işbirliğinde AdaKıbrıs’ta Turizm Buluşması gerçekleştiriyorlar.

Read more
13
14151617
"AdaKıbrıs’ta Turizm Buluşması"

"AdaKıbrıs’ta Turizm Buluşması"

Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı, Kıbrıs Türk Seyahat Acenteleri Birliği (KITSAB) ve Türkiye Seyahat Acenteleri (TÜRSAB) işbirliğinde yapılan "AdaKıbrıs’ta Turizm Buluşması" organizasyonunun gala gecesi düzenlendi.

Read more
181920
21222324252627
2829301234
567891011

Archive