Ataoğlu, HTL öğrencilerini tebrik etti

Ataoğlu, HTL öğrencilerini tebrik etti

Ataoğlu, HTL öğrencilerini tebrik etti.


Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, İstanbul’da Uluslararası Mutfak Günleri Yarışmasında başarı elde edip altın madalya kazanan Haydarpaşa Ticaret Lisesi öğrencilerini kabul etti.


Ziyarette Haydarpaşa Ticaret Lisesi Okul Müdürü Meltem Adalı, Turizm Alanı öğretmenleri Emel Osmanlar, Mutiye Osmancık ve Rufat Rufat 10 kişilik Turizm Mutfak öğrencileri yer aldı.


 İstanbul Tuzla'da 20’ncisi gerçekleştirilen Uluslararası Mutfak Günleri Yarışmaları’na katılan Haydarpaşa Ticaret Lisesi öğrencileri söz konusu yarışmalarda 8 altın, 4 gümüş ve 3 de bronz madalya kazandı.


HTL’li öğrencilerin, 30 ülkeden 1570 katılımcının kıyasıya mücadele ettiği uluslararası organizasyonda gençler KKTC bayrağını gururla dalgalandırdılar.


Bakan Ataoğlu gençleri kabulünde yaptığı konuşmada başarılarından ötürü hem öğretmenlerini hem de öğrencileri tebrik ederken, bu tür organizasyonların önemine değindi.


Gençlerimizin her alanda olduğu gibi gastronomi alanında da ne kadar yetenekli olduklarını bu yarışma aracılığı ile gördüklerini dile getiren Ataoğlu, Bakanlık olarak bu tür organizasyonlara önem verdiklerini ve her fırsatta gençleri bu tür organizasyonlara göndermeye devam edeceklerini ifade etti.


Gençlerin ülkemizde yapmak istedikleri her organizasyona destek vermeye hazır olduklarını ifade eden Ataoğlu, gastronomi alanı başta olmak üzere, tv programı ve sokak lezzetleri gibi turizm ve gastronomi organizasyonlarının planlanması halinde katkı sağlamaya hazır olduklarını belirtti.
Haydarpaşa Ticaret Lisesi Okul Müdürü Meltem Adalı ise ziyarette yaptığı konuşmada, gençlere böyle bir fırsatı sunduğu için Bakan Ataoğlu’na ve ekibine teşekkürlerini sunarken, gençler adına memnuniyetini dile getirdi.

Print
Posted: Dec 19, 2023,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«November 2025»
MonTueWedThuFriSatSun
27
BAŞBAKAN YARDIMCISI, SN. FİKRİ ATAOĞLU; “TERÖRSÜZ TÜRKİYE SÜRECİ, ANAVATAN TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN KARARLILIĞI VE TÜRK MİLLETİNİN DESTEĞİYLE İLERLİYOR” DEDi..

BAŞBAKAN YARDIMCISI, SN. FİKRİ ATAOĞLU; “TERÖRSÜZ TÜRKİYE SÜRECİ, ANAVATAN TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN KARARLILIĞI VE TÜRK MİLLETİNİN DESTEĞİYLE İLERLİYOR” DEDi..

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, terörle mücadelede gelinen noktayı değerlendirerek, “Terörsüz Türkiye süreci, Anavatan Türkiye Cumhuriyeti’nin kararlılığı ve Türk milletinin desteğiyle ilerliyor” dedi.

 

Read more
2829
“Cumhuriyet Korteji”

“Cumhuriyet Korteji”

Türkiye Cumhuriyeti’nin 102’nci kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında Başkent Lefkoşa’da “Cumhuriyet Korteji” düzenlendi.

Read more
3031
yüzde 22,2 oranında bir artış

yüzde 22,2 oranında bir artış

 Türkiye ile KKTC arasında "taksi helikopter" seferleri

Read more
12
14.ULUSLARARASI  BAKLAVA  FESTİVALİ  GİRNE'YE TAŞINDI

14.ULUSLARARASI BAKLAVA FESTİVALİ GİRNE'YE TAŞINDI

Türkiye'nin tescilli lezzetlerinden olan Türk baklavasının tanıtılması amacıyla , Baklava ve tatlı Üreticileri Derneği tarafından düzenlenen , Uluslararası  Baklava Festivali  bu yıl KKTC’de yapılıyor.

Read more
34
KKTC, LONDRA’DA DÜZENLENEN WORLD TRAVEL MARKET TURİZM FUARI'NDA

KKTC, LONDRA’DA DÜZENLENEN WORLD TRAVEL MARKET TURİZM FUARI'NDA

Ataoğlu: “KKTC, Akdeniz’in en güvenli destinasyonlarından biri”

Read more
567
Ataoğlu, Muratağa,Atlılar ve Sandallar Şehitlerini Yaşatma Derneği yetkililerini kabulünde vurguladı;

Ataoğlu, Muratağa,Atlılar ve Sandallar Şehitlerini Yaşatma Derneği yetkililerini kabulünde vurguladı;

“ŞEHİTLERİMİZİN HATIRALARINI CANLI TUTMAK, HEPİMİZİN BOYNUNUN BORCUDUR”

Read more
89
ATAOĞLU: “ATATÜRK’Ü ANMAK, ONUN FİKİRLERİNİ YAŞATMAKLA MÜMKÜNDÜR”

ATAOĞLU: “ATATÜRK’Ü ANMAK, ONUN FİKİRLERİNİ YAŞATMAKLA MÜMKÜNDÜR”

Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 87’nci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

Read more
10
Kültür Dairesi, Dünya Çocuk Kitapları Haftası boyunca halk kütüphanelerinde etkinlikler düzenliyor

Kültür Dairesi, Dünya Çocuk Kitapları Haftası boyunca halk kütüphanelerinde etkinlikler düzenliyor

 Her yıl Kasım ayının ikinci Pazartesi günü başlayan Dünya Çocuk Kitapları Haftasında, Girne, Akdoğan ve Gazimağusa Halk Kütüphanelerinde etkinlikler yer alacak

Read more
11
“Saraydan Kız Kaçırma”

“Saraydan Kız Kaçırma”

“Saraydan Kız Kaçırma” Operası Antalya Kültür Yolu Festivali’nde sahnelendi

Read more
1213141516
1718
KKTC’nin 42’nci Yılı Mersin’de “Ada Kıbrıs” Sergisiyle Kutlandı

KKTC’nin 42’nci Yılı Mersin’de “Ada Kıbrıs” Sergisiyle Kutlandı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), uluslararası tanıtım çalışmalarını Mersin’de düzenlenen “Ada Kıbrıs” sergisiyle sürdürdü. Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı himayesinde, KKTC Mersin Başkonsolosluğu ev sahipliğinde gerçekleştirilen sergi, kuruluşunun 42’nci yıl dönümü kapsamında Mersin Marina’da ziyaretçilere açıldı.

Read more
19
Kültür Dairesi, 13. Devlet Genç Sanatçılar Yarışması ve Sergisi’ni  Girne’ye taşıdı

Kültür Dairesi, 13. Devlet Genç Sanatçılar Yarışması ve Sergisi’ni Girne’ye taşıdı

13. Devlet Genç Sanatçılar Yarışması ve Sergisi 5 Aralık 2025 tarihine kadar Girne Halk Kütüphanesi Sergi Salonu’nda sanatseverlerin izlenimine sunuluyor

Read more
20212223
24252627282930
1234567

Archive