“ANAVATAN İLE OLUŞTURDUĞUMUZ KOPMAZ BAĞLARLA YOLUMUZA EMİN ADIMLARLA DEVAM EDİYORUZ”

“ANAVATAN İLE OLUŞTURDUĞUMUZ KOPMAZ BAĞLARLA YOLUMUZA EMİN ADIMLARLA DEVAM EDİYORUZ”

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türk Girişim ve İş Dünyası Federasyonu (TÜRKONFED) Başkanı Tarkan Kadoğlu ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyeti kabul etti.

Ataoğlu’nun, bütçe görüşmeleri nedeni ile Cumhuriyet Meclisi Şeref Salonu’nda gerçekleştirdiği kabulünde, Demokrat Parti (DP) Genel Sekreteri ve DP Milletvekili Serhat Akpınar da hazır bulundu.

Ataoğlu, TÜRKONFED’in çalışmaları ve faaliyetleri hakkında Başkan Kadoğlu’ndan bilgiler aldığı kabulünde, Kıbrıs Türkü’nün verdiği var oluş mücadelesi ve 1974 sonrasında Anavatan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin her alanda verdiği güçlü destek ve her alanda oluşturulan kopmaz bağlar sayesinde, KKTC’nin emin adımlarla yola devam ettiğini belirtti.

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın KKTC’nin tanınmasına ilişkin atmış olduğu önemli adımlar sayesinde, KKTC’nin tanınması ve tanıtılması adına yoğun bir çaba içerisine girildiğini belirtti.

 Bu bağlamda Türk Devletleri ile olan ilişkilerde yoğun bir döneme girildiğini belirten Ataoğlu, TÜRKSOY ve Türk Devletleri Teşkilatı toplantılarına katılarak, kardeş Türk Devletleri ile olan ilişkilerin her geçen gün daha da güçlenerek arttığının altını çizdi.

Ataoğlu konuşmasında ayrıca, KKTC ekonomisinin lokomotif sektörlerinden olan Turizm, Yükseköğretim ve inşaat gibi ekonomik sektörler aracılığı ile ilişkilerin daha da geliştirilerek, KKTC’nin ekonomik olarak kalkınmasına el birliği ile katkı koymak adına birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesi gerekliliğinin de altını çizdi.

Print
Posted: Dec 15, 2023,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«April 2025»
MonTueWedThuFriSatSun
31
BAŞBAKAN YARDIMCISI TURİZM KÜLTÜR GENÇLİK VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU, SANATÇI VOLKAN KONAK'IN VEFATI DOLAYISI İLE TAZİYE MESAJI YAYINLADI.

BAŞBAKAN YARDIMCISI TURİZM KÜLTÜR GENÇLİK VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU, SANATÇI VOLKAN KONAK'IN VEFATI DOLAYISI İLE TAZİYE MESAJI YAYINLADI.

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, sanatçı Volkan Konak'ın vefatı dolayısı ile taziye mesajı yayınladı.

 

Read more
1234
IMWF 8 Antalya’da Başladı:  KKTC'DEN GÜÇLÜ KATILIM...

IMWF 8 Antalya’da Başladı: KKTC'DEN GÜÇLÜ KATILIM...

Dünyanın dört bir yanından turizm ve etkinlik sektörünün liderlerini bir araya getiren 8. Uluslararası MICE ve Düğün Forumu "IMWF 8" bugün Antalya Regnum Carya Otel’de coşkuyla başladı.

Read more
56
3. Mormenekşe Kültür, Sanat ve Üretici Festivali

3. Mormenekşe Kültür, Sanat ve Üretici Festivali

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Yeniboğaziçi Belediyesi, Mormenekşe Çağdaş Kadınlar Derneği ve Morder işbirliğinde düzenlenen 3. Mormenekşe Kültür, Sanat ve Üretici Festivali'ne katıldı.

Read more
789101112
AdaKıbrıs’ta Turizm Buluşması

AdaKıbrıs’ta Turizm Buluşması

Başbakan Yardımcılığı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığı , Kıbrıs Türk Seyahat Acenteleri Birliği ( KITSAB ) ve Türkiye Seyahat Acenteleri ( TÜRSAB ) işbirliğinde AdaKıbrıs’ta Turizm Buluşması gerçekleştiriyorlar.

Read more
13
14151617
"AdaKıbrıs’ta Turizm Buluşması"

"AdaKıbrıs’ta Turizm Buluşması"

Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı, Kıbrıs Türk Seyahat Acenteleri Birliği (KITSAB) ve Türkiye Seyahat Acenteleri (TÜRSAB) işbirliğinde yapılan "AdaKıbrıs’ta Turizm Buluşması" organizasyonunun gala gecesi düzenlendi.

Read more
181920
21222324252627
2829301234
567891011

Archive