Ataoğlu: “Çevreyi hep birlikte korumak görevimizdir”

Ataoğlu: “Çevreyi hep birlikte  korumak görevimizdir”

Ataoğlu: “Çevreyi hep birlikte 
korumak görevimizdir”


Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, çevre eğitimi uzmanı Doç. Dr. Nazım Kaşot ve Ankara Eğiten Kitap Genel Yayın Koordinatörü Özgür Doğan’ı kabul etti.


Kabulde “Doğa Temelli Çevre Eğitimi” kitabını bakan Ataoğlu’na sunan Nazım Kaşot kitabı hakkında bilgi verdi.


Kaşot: “Türkiye ve Kıbrıs için bir ilk olma özelliğine sahip ve Doğa Temelli Çevre Eğitimi bakış açısıyla yayınlanan kitapta Çevre’nin çok boyutluluğu dikkate alınarak; ekoloji, zooloji, botanik, coğrafya, psikoloji, çevre eğitimi, tarihi çevre, ornitoloji, mammaloji, herpetoloji, drama, sanat, medya, ihtiyoloji, entemoloji, veterinerlik, sosyal bilgiler eğitimi, ziraat, biyoloji eğitimi ve felsefe alanlarından birbirinden saygın ve değerli alan uzmanı hocaların katkısıyla hayat bulmuştur.” diye konuştu.


Bakan Ataoğlu ise Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin bakir kalmış doğası ve çevresi ile her zaman gurur duyduklarını ifade ederek, “bu güzellikleri hep birlikte korumak görevimizdir” dedi.


Nazım Kaşot’un bir dönem Çevre Koruma Dairesi’nde çalıştığına ve verimli işlere imza attığına da değinen Ataoğlu, Kaşot’a yeni kitabının hayırlı olmasını ve başarılarının devamını diledi.  

 

Print
Posted: Nov 23, 2023,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«October 2025»
MonTueWedThuFriSatSun
29

ATAOĞLU’NDAN 27 EYLÜL DÜNYA TURİZM GÜNÜ MESAJI.

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 27 Eylül Dünya Turizm Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti turizminin gelişimine, ülke ekonomisine sağladığı katkılara ve geleceğe yönelik hedeflere dikkat çekti.

Read more
3012
Ada Kıbrıs’, ‘VisitNCY.com’ Markaları Dünyaya Tanıtılıyor

Ada Kıbrıs’, ‘VisitNCY.com’ Markaları Dünyaya Tanıtılıyor

Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı ile Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA), iş birliğiyle yürütülen tanıtım kampanyaları bu yıl da devam ediyor.

Read more
34
Ataoğlu, Türk Devletleri Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Ataoğlu, Türk Devletleri Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türk Devletleri Teşkilatı’nın 16. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Read more
5
Topçuköy Bal Festivali

Topçuköy Bal Festivali

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Topçuköy Bal Festivali’nin açılışına katıldı.

Read more
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

Archive