‘’HEDEF 2024 YILINDA TURİZM GELİRLERİNİ ARTIRMAYA YÖNELİK YENİ BAĞLANTILAR OLUŞMASINI SAĞLAMAK’’

‘’HEDEF 2024 YILINDA TURİZM GELİRLERİNİ ARTIRMAYA YÖNELİK YENİ BAĞLANTILAR OLUŞMASINI SAĞLAMAK’’

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, ATO Congresium'da gerçekleştirilen Travelexpo Ankara Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında temsil ediliyor.

‘’HEDEF 2024 YILINDA TURİZM GELİRLERİNİ ARTIRMAYA YÖNELİK YENİ BAĞLANTILAR OLUŞMASINI SAĞLAMAK’’

Türkiye’nin ve Ankara'nın turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travelexpo Ankara, Atis Fuarcılık A.Ş. Tarafından 6’ncı kez Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle düzenleniyor.


KKTC, Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı Müsteşarı Serhan Aktunç başkanlığındaki heyet ve sektör temsilcilerinden oluşan bir heyetle, 2024 yılında turizm gelirlerini artırmaya yönelik yeni bağlantılar oluşmasını sağlamak amacıyla, fuarda yer alıyor. 


16 – 19 Kasın 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Travelexpo Ankara fuarına KKTC, KITSAB, KITOB, KITREB, RESBİR yanında otel acente ile turizm sektörü temsilcileri ile yer alıyor. 


200’ün üzerinde katılımcı ile 30,333’den fazla ziyaretçinin katılması hedeflenen fuarın ilk gününde, KKTC standına yoğun ilgi gerçekleşti.

YILMAZ VE ERSOY KKTC STANDINI ZİYARET ETTİ

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan KKTC standını ziyaret ederek, Başbakan Yardımcılığı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığı Müsteşarı Serhan Aktunç ve beraberindeki KKTC heyeti ile bir araya geldi.

Print
Posted: Nov 17, 2023,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«April 2025»
MonTueWedThuFriSatSun
31
BAŞBAKAN YARDIMCISI TURİZM KÜLTÜR GENÇLİK VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU, SANATÇI VOLKAN KONAK'IN VEFATI DOLAYISI İLE TAZİYE MESAJI YAYINLADI.

BAŞBAKAN YARDIMCISI TURİZM KÜLTÜR GENÇLİK VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU, SANATÇI VOLKAN KONAK'IN VEFATI DOLAYISI İLE TAZİYE MESAJI YAYINLADI.

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, sanatçı Volkan Konak'ın vefatı dolayısı ile taziye mesajı yayınladı.

 

Read more
1234
IMWF 8 Antalya’da Başladı:  KKTC'DEN GÜÇLÜ KATILIM...

IMWF 8 Antalya’da Başladı: KKTC'DEN GÜÇLÜ KATILIM...

Dünyanın dört bir yanından turizm ve etkinlik sektörünün liderlerini bir araya getiren 8. Uluslararası MICE ve Düğün Forumu "IMWF 8" bugün Antalya Regnum Carya Otel’de coşkuyla başladı.

Read more
56
3. Mormenekşe Kültür, Sanat ve Üretici Festivali

3. Mormenekşe Kültür, Sanat ve Üretici Festivali

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Yeniboğaziçi Belediyesi, Mormenekşe Çağdaş Kadınlar Derneği ve Morder işbirliğinde düzenlenen 3. Mormenekşe Kültür, Sanat ve Üretici Festivali'ne katıldı.

Read more
789101112
AdaKıbrıs’ta Turizm Buluşması

AdaKıbrıs’ta Turizm Buluşması

Başbakan Yardımcılığı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığı , Kıbrıs Türk Seyahat Acenteleri Birliği ( KITSAB ) ve Türkiye Seyahat Acenteleri ( TÜRSAB ) işbirliğinde AdaKıbrıs’ta Turizm Buluşması gerçekleştiriyorlar.

Read more
13
14151617
"AdaKıbrıs’ta Turizm Buluşması"

"AdaKıbrıs’ta Turizm Buluşması"

Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı, Kıbrıs Türk Seyahat Acenteleri Birliği (KITSAB) ve Türkiye Seyahat Acenteleri (TÜRSAB) işbirliğinde yapılan "AdaKıbrıs’ta Turizm Buluşması" organizasyonunun gala gecesi düzenlendi.

Read more
181920
21222324252627
2829301234
567891011

Archive