ATAOĞLU: "TURİZME KATKISI BÜYÜK OLACAK"

ATAOĞLU: "TURİZME KATKISI BÜYÜK OLACAK"

Türk Hava Yolları’nın (THY) tarifeli İstanbul-Ercan TK 960 sayılı uçağı bir havacılık geleneği olan su takıyla karşılandı. Toplam 258 yolcunun KKTC’ye geldiği geniş gövdeli uçakla tarifeli seferler başladı.

Uçağın gelişi nedeniyle havalimanında düzenlenen törene Başbakan Ünal Üstel, Türkiye Cumhuriyeti (TC) Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu, Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, Ulusal Birlik Partisi Milletvekili Ahmet Savaşan, bazı birlik temsilcileri, bürokratlar ve diğer yetkililer katıldı.

-Ataoğlu: “Hedeflerimize yavaş yavaş ulaştığımızı görmek bizleri mutlu ediyor”

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu da, “Bizim çok önemli gün” diyerek, geniş gövdeli uçağın inmesine vesile olan kabin ekibine teşekkür etti.

Ercan Havalimanı’nın yeni binası ve pistinin açılmasıyla geniş gövdeli uçakların ineceği müjdesini verdikleri ilk günleri hatırlatan Ataoğlu, “Bu günü yaşamak beni gerçekten çok mutlu etti” diye konuştu. Ataoğlu, THY ve havayolu şirketlerine ülkeye yapacakları katma değerden dolayı teşekkürlerini sundu.

Turizm adası olduklarına işaret eden Ataoğlu, uçak bilet fiyatları konusunda canla başla çalıştıklarını ifade etti. “Geniş gövdeli uçağın da ülkeye gelmesiyle hedeflerimize artık yavaş yavaş ulaştığımızı görmek bizleri mutlu ediyor” diyen Ataoğlu, turist sayısının artmasıyla ilgili yaptıkları çalışmaların sonuç elde edeceğini görmekten de mutlu olduklarını belirtti.

Print
Posted: Nov 2, 2023,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«October 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
2829
“OPERA’YA YOLCULUK” KONSERİ 2 EKİM’DE GAZİMAĞUSA’DA!

“OPERA’YA YOLCULUK” KONSERİ 2 EKİM’DE GAZİMAĞUSA’DA!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Devlet Opera ve Bale Koordinasyon Merkezi (KKTCDOB) ile Mağusa Suriçi Derneği (MASDER) iş birliğinde düzenlenen “Opera’ya Yolculuk” konseri, 2 Ekim 2026 Cuma akşamı Gazimağusa Suriçi’nde bulunan Deniz Kapısı’nın tarihî atmosferinde sanatseverlerle buluşacak.

Read more
301234
ATAOĞLU’NDAN KIBRISLI TÜRK HEKİMLERE, BÜYÜK DESTEK!

ATAOĞLU’NDAN KIBRISLI TÜRK HEKİMLERE, BÜYÜK DESTEK!

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Kuzey Kıbrıs 10’uncu Uluslararası Pediatri Sempozyumuna katılarak, konuşma gerçekleştirdi.

Read more
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311
2345678

Archive