"BU GECE, MÜBAREK RAMAZAN AYININ EN KIYMETLİ GECELERİNDEN BİRİ OLAN KADİR GECESİ'Nİ İDRAK EDECEĞİZ.

"BU GECE, MÜBAREK RAMAZAN AYININ EN KIYMETLİ GECELERİNDEN BİRİ OLAN KADİR GECESİ'Nİ İDRAK EDECEĞİZ.


Bu gece, bizler için bir fırsattır. Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. Kadir Gecesi'nde yapılacak duaların kabul olduğu, ibadetlerin bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilmiştir. Bu nedenle, bu mübarek geceyi ibadet ve dua ile geçirmek, manevi yönden kendimizi geliştirmek için önemli bir fırsattır.

Ramazan ayı boyunca olduğu gibi, bu gecede de birlik, beraberlik ve dayanışma duygularımızın güçlenmesi gerektiğini unutmamalıyız. İnanıyorum ki, bu mübarek gecenin huzur ve bereketi ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa hayırlar getirecektir.

Bu duygularla, tüm İslam aleminin Kadir Gecesi’ni en içten dileklerimle kutluyorum. Dualarımızın kabul olması dileğiyle, sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler geçirmenizi temenni ediyorum."

Fikri Ataoğlu
Başbakan Yardımcısı
Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanıa

Print
Posted: Apr 17, 2023,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«March 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
2324252627281
2
Ziba: "Kadınlarımız, 2-8 mart tarihleri  arasında müzelere ücretsiz girecek"

Ziba: "Kadınlarımız, 2-8 mart tarihleri arasında müzelere ücretsiz girecek"

Ziba, "Bu özel günde; tarih, sanat ve kültürün izinde keyifli bir yolculuğa çıkmak isteyen tüm kadınları müzelerimize davet ediyoruz." dedi. 

Read more
345
ATAOĞLU: "DUBAI’DE MAHSUR KALAN KKTC VATANDAŞLARI BUGÜN ADAYA DÖNECEK"

ATAOĞLU: "DUBAI’DE MAHSUR KALAN KKTC VATANDAŞLARI BUGÜN ADAYA DÖNECEK"

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Çevre ve Kültür Bakanı Fikri Ataoğlu, BRT ekranlarından Orta Doğu’daki savaş nedeniyle Dubai’de mahsur kalan KKTC vatandaşlarının bugün adaya döneceğini açıkladı.

Read more
6
ATAOĞLU, BAKANLIK PERSONELININ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI.

ATAOĞLU, BAKANLIK PERSONELININ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI.

Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün pazar gününe denk gelmesi dolayısıyla Bakanlık merkezinde ve Bakanlığa bağlı dairelerde görev yapan kadın personeli ziyaret etti.

 

Read more
78
BAŞBAKAN YARDIMCISI, TURİZM KÜLTÜR GENÇLİK VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI

BAŞBAKAN YARDIMCISI, TURİZM KÜLTÜR GENÇLİK VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI

Ataoğlu mesajında, kadınların toplumun temel direklerinden biri olduğunu belirterek, hayatın her alanında emekleri, üretimleri ve fedakârlıklarıyla büyük katkı sağlayan tüm kadınların gününü kutladı.

Read more
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345

Archive