FİKRİ ATAOĞLU: "İMAR YASASI İLE KTMMOB DEĞİŞİKLİK YASASI ÖNERİLERİ GERİ ÇEKİLECEK"

FİKRİ ATAOĞLU: "İMAR YASASI İLE KTMMOB DEĞİŞİKLİK YASASI ÖNERİLERİ GERİ ÇEKİLECEK"

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Meclis kürsüsünden yaptığı konuşmada, İmar Yasası ile Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (KTMMOB) değişiklik yasası önerilerinin geri çekileceğini duyurdu.

Hafta sonuna kadar söz konusu yasa önerileriyle ilgili diğer paydaşlarla çalışmalar yapılacağını kaydeden Ataoğlu, “Bakanlar Kurulu tarafından önümüzdeki hafta İmar Yasası tekrardan Meclis’e sevk edilecek” dedi.

Ataoğlu, “İmar Yasası’nı çalışmalar tamamlandıktan sonra meclisin alt komitelerinde oy birliği ile hayata geçirme arzusu içerisindeyiz” ifadelerini kullandı.

Print
Posted: Feb 28, 2023,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«July 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
293012345

ATAOĞLU: "KIBRISLI TÜRK KARDEŞİMİZE YAPILAN MENFUR SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUM"

Ayia Napa'da uğradığı menfur saldırı sonucu ağır yaralanarak tedavi altına alınan Kıbrıslı Türk vatandaşımıza acil şifalar diliyor, kendisine ve ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Read more
6
ATAOĞLU: “DIASPORADAKİ GENÇLERİMİZ ATA TOPRAKLARIYLA BAĞINI KOPARMAMALI”

ATAOĞLU: “DIASPORADAKİ GENÇLERİMİZ ATA TOPRAKLARIYLA BAĞINI KOPARMAMALI”


KKTC Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, bugün Londra'da gerçekleştirilen Kıbrıs Türk Kültür Festivali'nde yaptığı konuşmada, yurt dışında yaşayan Kıbrıslı Türk toplumunun kültürünü yaşatmasının ve gelecek kuşaklara aktarmasının büyük önem taşıdığını vurguladı.
 

Read more
7
KÜLTÜR DAİRESİ MÜDÜRÜ AYŞE GÜLER AKIN, YAZAR İMREN AYTAÇOĞLU’NU KABUL ETTİ.

KÜLTÜR DAİRESİ MÜDÜRÜ AYŞE GÜLER AKIN, YAZAR İMREN AYTAÇOĞLU’NU KABUL ETTİ.

Başbakan Yardımcılığı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Kültür Dairesi Müdürü Ayşe Güler Akın, “Eylül’ün Zeytin Ağacı”, “Eylül Hellimleri” ve “Eylül ve İpek Kozasının Sırrı” isimli çocuk kitaplarının yazarı İmren Aytaçoğlu’nu kabul etti.
 

Read more
89101112
13141516171819
Ataoğulu: "20 Temmuz, özgürlük mücadelesinin simgesidir"

Ataoğulu: "20 Temmuz, özgürlük mücadelesinin simgesidir"

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı'nın 52. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Kıbrıs Türk halkının varoluş mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biri olan 20 Temmuz 1974 Barış Harekâtı'nın, halkın özgürlüğe, güvenliğe ve geleceğe umutla bakmasının önünü açtığını vurguladı.

Read more
202122
Girne Antik Limanı'ndaki tarihi gümrük  binası sergi salonuna dönüştürüldü

Girne Antik Limanı'ndaki tarihi gümrük binası sergi salonuna dönüştürüldü

Girne Antik Limanı'nda yer alan tarihi gümrük binası, limanın geçmişini anlatan daim fotoğraf sergisine ev sahipliği yapacak sergi salonuna dönüştürüldü.

Read more
23242526
272829303112
3456789

Archive