TURİZMDE FARKINDALIK YARATILIYOR.

TURİZMDE FARKINDALIK YARATILIYOR.

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, geçtiğimiz günlerde kamuoyu ile paylaşılan turizme yönelik kamu spotları hakkında açıklamada bulundu.

Ataoğlu: “Bakanlığımız 2023 yılı tibarı ile kamuoyu ile paylaşacağı vizyonu çerçevesinde, toplumda turizm bilincinin artırılması ve coğrafyamıza aidiyeti motive etmek amacı ile hayata geçirilen projeyi kamuoyu ile paylaşmıştır.

Halkımızın olağanüstü ilgi gösterdiği projemize ait çalışmalardan ikisi, sosyal medya ve televizyon mecralarında kamu spotu niteliğinde yayınlanmıştır.

Toplamda 6 video 3 haftalık bir süreç içerisinde kamuoyu ile paylaşılacaktır. Geçtiğimiz hafta 2 adet video servis edilmiş olup, bu hafta diğer 2 video paylaşılacaktır. Önümüzdeki hafta ise diğer iki video yayınlanacaktır. 

Ülkemizin değerleri ve sahip olduğu kültürel mirası ön plana çıkaran videolar, yine ülkemizin sosyal medya alanında oldukça etkili olan video içerik üreticileri ile işbirliği kapsamında hazılranmıştır.

Bu noktada, kamu spotu niteliğinde hazırlanan videolara halkımızın gösterdiği büyük teveccühü selamlar, sözkonusu işbirliği için ulusal video içerik üreticisi Evren Kerem ile Ayşe Hacıarif’e teşekkür ederiz.

2023 yılında da, geleceğimize katkı sağlayacak en temel dinamik olan turizm için çalışmaya, üretmeye ve emek vermeye devam edeceğiz.”

Print
Posted: Dec 6, 2022,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«January 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
29303112
Ataoğlu’ndan Sivil Savunma Teşkilatı’na ziyaret

Ataoğlu’ndan Sivil Savunma Teşkilatı’na ziyaret

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Sivil Savunma Teşkilatı Başkanı Hakan Balaban'ı ziyaret etti.

Read more
34
5
Ataoğlu, Adalıer’i ziyaret etti

Ataoğlu, Adalıer’i ziyaret etti

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Polis Genel Müdürü Ali Adalıer’i ziyaret ederek görüşmede bulundu.

Read more
6789
Kuzey Kıbrıs turizmi  Hollanda’da tanıtılıyor

Kuzey Kıbrıs turizmi Hollanda’da tanıtılıyor

Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı, yurt dışı turizm tanıtma ve pazarlama çalışmaları kapsamında, 08-11 Ocak 2026 tarihleri arasında Hollanda’nın Utrecht şehrinde gerçekleşecek olan, Vakantiebeurs 2026 Hollanda Turizm Fuarı’nda yerini aldı. 

Read more
1011
121314
Ataoğlu:“Liderimiz Dr. Fazıl Küçük  tarihte silinmez bir iz bırakmıştır”

Ataoğlu:“Liderimiz Dr. Fazıl Küçük tarihte silinmez bir iz bırakmıştır”

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Özgürlük mücadelesi lideri Dr. Fazıl Küçük'ün ölüm yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Read more
15
TÜRSAB GAP TEMSIL KURULU’NA KKTC HEYETINDEN ZIYARET.

TÜRSAB GAP TEMSIL KURULU’NA KKTC HEYETINDEN ZIYARET.

KKTC Gaziantep Konsolosu Kerem İzmen ile KKTC Mersin Turizm Koordinatörü Kazım Türkan, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) GAP Temsil Kurulu Başkanı Halil Kılınç ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Read more
1617
KKTC ACE OF MICE ETKINLIĞINE 4. KEZ EV SAHIPLIĞI YAPIYOR.

KKTC ACE OF MICE ETKINLIĞINE 4. KEZ EV SAHIPLIĞI YAPIYOR.

Ataoğlu: "KKTC cazip bir MICE destinasyonu haline geldi"

Read more
18
23. ACE OF MICE 2026 GALA GECESİ KUZEY KIBRIS’TA GÖZ KAMAŞTIRDI

23. ACE OF MICE 2026 GALA GECESİ KUZEY KIBRIS’TA GÖZ KAMAŞTIRDI

Dünya MICE sektörünün en prestijli ödül töreni Masters of Events by ACE of M.I.C.E. Awards 2026, Elexus Hotel & Resort & Spa’da düzenlenen görkemli gala gecesiyle yılın en çarpıcı buluşmalarından birine sahne oldu.

Read more
19202122232425
2627282930311
2345678

Archive