BAŞBAKAN YARDIMCISI TURİZM KÜLTÜR GENÇLİK VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU, KKTC MİLLİ FUTBOL TAKIMLARI'NIN 2022-2023 SEZONU FORMALARININ TANITIM GECESİNE KATILDI.

BAŞBAKAN YARDIMCISI TURİZM KÜLTÜR GENÇLİK VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU, KKTC MİLLİ FUTBOL TAKIMLARI'NIN 2022-2023 SEZONU FORMALARININ TANITIM GECESİNE KATILDI.

Ataoğlu gecede yaptığı konuşmada Bir Dünya markası olan Puma'nın sponsorluğunun önemine değinerek teşekkürlerini iletti.
"Kıbrıs Türk Futbol tarihi ülkemizin mücadele yıllarından buyana en büyük örgütlenme yapılarındandır. 

Ülkemizde hemen hemen her köyde, her kasabada ve her şehirde gençlerin sosyalleşmesi için kurulan futbol kulüpleri sosyalleşmenin yanı sıra dijitalleşen dünyada ortak paydada buluşup tek bir hedef doğrultusunda çalışmalarını sürdürmesi ülke futbolunu gelişirmek adına oldukça önem arz etmektedir.

Bireysel ve takım sporları gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korurken, sağlıklı bir birey olmalarını ve sosyal anlamda da aktif olmalarını sağlamaktadır.

Bugün yaşadığımız onca ambargoya rağmen gençlerimiz şevklerini kırmadan çalışmaya ve başarmaya devam etmektedir.
Yakın örneğini vermek gerekirse, Kıbrıslı Türk sporcu kardeşlerimizin son zamanlarda aldıkları başarıları gururla izliyoruz. 

Sporcularımızın uluslararası alanda başarıları arttıkça ve bunun getirdiği imkanlar çoğaldıkça, ailelerin, çocuklarını spora yönlendirme şevkleri de büyümektedir.

Buradan belirtmek isterim ki biz her zaman sporcu kardeşlerimizin yanındayız ve yanlarında da olmaya devam edeceğiz. 
2022-2023 sezonda yenilenmiş formalarıyla bu formaları terletecek başta sporcularımıza, teknik heyet ve emeği geçen emekçilerimize yeni sezonda başarılar diliyorum.

İş birliği yaptığı tüm markalara güç katan bu sezon da KKTC Milli Takımımıza da ayrı bir güç katacak olan dünyaca ünlü spor markası olan Puma’ya gösterdiği pozitif yaklaşımlar ve sponsorluğu için bir kez daha teşekkür ederim.
 

Print
Posted: Sep 1, 2022,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«June 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
25262728293031
1234
Ataoğlu, 5 Haziran Dünya Çevre  Günü dolayısıyla mesaj yayımladı

Ataoğlu, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla mesaj yayımladı

"Bakanlık olarak çevrenin korunmasına yönelik çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürmekteyiz"

Read more
567
8910
Ataoğlu, ATİD Turizmin En'leri  Ödül Töreni’ne katıldı

Ataoğlu, ATİD Turizmin En'leri Ödül Töreni’ne katıldı

“Yılın Türk Dünyası Turizmi Onur Ödülü” Fikri Ataoğlu’na verildi

Read more
11
ATAOĞLU, TÜRKIYE KÜLTÜR VE TURIZM BAKANI ERSOY ILE GÖRÜŞTÜ.

ATAOĞLU, TÜRKIYE KÜLTÜR VE TURIZM BAKANI ERSOY ILE GÖRÜŞTÜ.

Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Ankara’daki temasları kapsamında Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya geldi.

Read more
12
Fikri Ataoğlu Bakü’deki  DTİK zirvesine katıldı

Fikri Ataoğlu Bakü’deki DTİK zirvesine katıldı

Dünya Türk İş Konseyi, iş insanları ve devlet yetkililerini Bakü'de buluşturdu.
Dünya Türk İş Konseyi (DTİK) tarafından Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de devlet yetkilileri ve iş insanlarının bir araya geldiği geniş katılımlı bir etkinlik düzenlendi.

Read more
1314
15
15 Haziran Azerbaycan Milli Kurtuluş Günü'nü

15 Haziran Azerbaycan Milli Kurtuluş Günü'nü

Kardeş Azerbaycan halkının 15 Haziran Milli Kurtuluş Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum.

Read more
1617
Bilgilendirme

Bilgilendirme

Koruma altındaki Kaplumbağalara ve üreme alanlarına zarar vermenin cezası aylık asgari ücret kadardır. 

Read more
18192021
22232425262728
293012345

Archive