GÜZEL SANATLAR MÜZESİ TURİZME KAZANDIRILIYOR.

GÜZEL SANATLAR MÜZESİ TURİZME KAZANDIRILIYOR.

Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Eski Eserler ve Müzeler Dairesi Müdürlüğü ile Yağmur Özyalçın arasında eski eserlerin turizme kazandırılması adına iş birliği protokolü imzalandı.

Protokol, Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ile Yağmur Özyalçın tarafından imzalandı.

İmzalanan protokol, Güzel Sanatlar Müzesi, Latomia House olarak bilinen eski eserin turizme kazandırılması amacıyla bakım, onarım ve restorasyon çalışmasını içeriyor.

İmza töreninde açıklamada bulunan Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik  ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, imzalanan protokolün yıllarca atıl duran bu tarihi güzel yerin tekrar ülke turizmine kazandırılması açısından önemli olduğunu, bölgede ihtiyaç duyulan turizm hizmetlerinin daha etkin ve kaliteli bir şekilde sunulabilmesi için turizm sektrüne fayda sağlayacak her türlü projeye katkı koyacaklarını söyledi.

Print
Posted: Sep 10, 2022,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«September 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
31

ATAOĞLU: “ACININ VE MECBURİYETİN ÜZERİNDEN KAZANÇ HESABI YAPILAMAZ”

Girne açıklarında yaşanan ve hepimizi derinden üzen gemi faciasının ardından hava yolu bilet fiyatlarında yaşanan olağanüstü artışlar kabul edilebilir değildir.

Read more
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829301234
567891011

Archive