ATAOĞLU, BİLARDO FEDERASYONU MİLLİ SPORCULARINI KABUL ETTİ.

ATAOĞLU, BİLARDO FEDERASYONU MİLLİ SPORCULARINI KABUL ETTİ.

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu milli sporcularından Mustafa Alnar, Osman Canlısoy ve milli takım antrenörü Mehmet Canlısoy’u kabul etti.

Avrupa Cepli Bilardolar Federasyonu'nun düzenlediği EURO TOUR organizasyonunun U23 kategorisinde KKTC'yi temsil eden Mustafa Alnar, 8 top branşında Avrupa birincisi, Osman Canlısoy ise 9 top branşında  Avrupa İkincisi olmuştu.

Bilardo Federasyonu Milli Takım Antrenörü Mehmet Canlısoy kabulde yaptığı konuşmada Kuzey Kıbrıs Bilardo Fenerasyonu’nun, Avrupa Cepli Bilardolar Federasyonu'nda tam üyeliği bulunduğunu ve ülkemiz gençlerin bu alanda KKTC bayrağı ile ülkesini temsil ettiğini belirtti.

Gençlerin her ay farklı bir ülkede turnuvalara katıldığını da dile getiren Canlısoy, gençlere başta devlet olmak üzere her kesimin destek çıkması gerektiğini söyledi.

ATAOĞLU: “SPOR ARACILIĞI İLE AMBORGOLARIN KIRILMASI MEMNUNİYET VERİCİ”

Başbakan Yardımcısı Fikri Ataoğlu ise yaptığı konuşmada, gençlerin fırsat verilmesi halinde büyük başarılara imza atabildiğini, bu nedenle gençlere her zaman destek olmaya çalıştıklarını belirtti.

Gençlerin bu tür temsiliyetlerinin KKTC’nin tanıtılması anlamında da önemli olduğunu ifade eden Ataoğlu, spor aracılığı ile amborgoları kıran gençleri de tebrik etti.

Print
Posted: Jun 21, 2022,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«July 2025»
MonTueWedThuFriSatSun
30
Polis Teşkilatımızın 61’inci kuruluş yıldönümü

Polis Teşkilatımızın 61’inci kuruluş yıldönümü

"Polisimiz, devletimizin en köklü ve en saygın kurumlarından biri olarak, hukuk devleti ilkesine bağlılığı, görev bilinci ve halkla kurduğu güven ilişkisiyle her zaman gurur kaynağımız olmuştur.

Read more
12
Ataoğlu'ndan Mert Özyürekliler’e teşekkür: “Kıbrıs Kültürünü Gururla Temsil Ediyor”

Ataoğlu'ndan Mert Özyürekliler’e teşekkür: “Kıbrıs Kültürünü Gururla Temsil Ediyor”

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Kıbrıs Türk kültürünü yurt dışında tanıtan başarılı sanatçı Mert Özyürekliler’i kabul etti. Kabulde, Ataoğlu, Özyürekliler’in kültürel değerlerimizi uluslararası alanda tanıtma yönündeki katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Read more
3456
7
Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Mersin'de 'Ada Kıbrıs' Sergisini Ziyaret Etti.

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Mersin'de 'Ada Kıbrıs' Sergisini Ziyaret Etti.

 Başbakan Yardımcısı Fikri Ataoğlu, Mersin'in Tarsus ilçesindeki Çukurova Uluslararası Havalimanı'nda düzenlenen 'Ada Kıbrıs' sergisine katıldı.

Read more
89
Bakan Ataoğlu: “KKTC'nin Yalnızlığa Terk  Edilmesine Türk Dünyası Sessiz Kalmamalı”

Bakan Ataoğlu: “KKTC'nin Yalnızlığa Terk Edilmesine Türk Dünyası Sessiz Kalmamalı”

Türk Devletleri Teşkilatı Turizm Bakanları 10. Toplantısı, teşkilata üye ve gözlemci ülkelerin katılımıyla Ankara’da düzenlendi. Toplantıya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Türkmenistan, Macaristan ve Türkiye’den temsilciler katıldı. 

Read more
1011
Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 11 Temmuz Basın Günü dolayısı ile mesaj yayımladı.

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 11 Temmuz Basın Günü dolayısı ile mesaj yayımladı.

Ataoğlu'nun mesajı;
"Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin dünyaya açılan penceresi olan basın kuruluşlarımız, ülkemizin haklı mücadelesini, kültürel zenginliklerini ve toplumsal değerlerini en doğru şekilde yansıtarak çok önemli bir görevi ifa etmektedir. 

Read more
1213
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910

Archive