KKTC YEREL LEZZETLERİ, MEZOPOTAMYA KÜLTÜRÜYLE BULUŞUYOR...

KKTC YEREL LEZZETLERİ, MEZOPOTAMYA KÜLTÜRÜYLE BULUŞUYOR...

T.C. Diyarbakır Valiliği ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, TÜRSAB ve Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası desteği ile TÜRSAB Fuarcılık Hizmetleri A.Ş. ve Diyarbakır Fuarcılık ve Ticaret A.Ş. tarafından 24-27 Mart 2022 tarihleri arasında düzenlenecek olan 1. Mezopotamya Turizm ve Gastronomi Fuarı’nda KKTC’de yerini alıyor. 

Türkiye ve uluslararası tur operatörleri ve seyahat acentalarından üst düzey satın alıcılarının davet edildiği 1. Mezopotamya Turizm ve Gastronomi Fuarı’nda yerini alacak olan KKTC, Lefkoşa’daki Büyük Han konsepti ile tasarlanmış 84 m2’lik çeşitli görsellerle donatılmış bir stand ile ziyaretçilere, ülkemizden götürülecek Ceviz ve Bergamut macunu, Molahiya, Pastelli, Pilavuna ve zeytinli ikram edilerek, Kıbrıs Türk kültürünün lezzetleri tanıtılacak. 

ATAOĞLU, AÇILIŞ KONUŞMASI YAPACAK...

Başbakan Yardımcısı Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu’nun da açılış konulşmasını gerçekleştireceği 1. Mezopotamya Turizm ve Gastronomi Fuarı’na  katılmak üzere, 23 Mart Çarşamba günü (bugün) Diyarbakır’a gidiyor.

Ataoğlu 1. Mezopotamya Turizm ve Gastronomi Fuarı’na katılmak için gideceği Diyarbakır’da ayrıca bazı resmi temaslar da gerçekleştirecek.

Print
Posted: Mar 24, 2022,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«July 2025»
MonTueWedThuFriSatSun
30
Polis Teşkilatımızın 61’inci kuruluş yıldönümü

Polis Teşkilatımızın 61’inci kuruluş yıldönümü

"Polisimiz, devletimizin en köklü ve en saygın kurumlarından biri olarak, hukuk devleti ilkesine bağlılığı, görev bilinci ve halkla kurduğu güven ilişkisiyle her zaman gurur kaynağımız olmuştur.

Read more
12
Ataoğlu'ndan Mert Özyürekliler’e teşekkür: “Kıbrıs Kültürünü Gururla Temsil Ediyor”

Ataoğlu'ndan Mert Özyürekliler’e teşekkür: “Kıbrıs Kültürünü Gururla Temsil Ediyor”

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Kıbrıs Türk kültürünü yurt dışında tanıtan başarılı sanatçı Mert Özyürekliler’i kabul etti. Kabulde, Ataoğlu, Özyürekliler’in kültürel değerlerimizi uluslararası alanda tanıtma yönündeki katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Read more
3456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910

Archive