ÇEVRE EĞİTİM DESTEK KILAVUZ KİTAPÇIKLARI TÜM ÖĞRETMENLERİN KULLANIMINA AÇILMIŞTIR.

Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı'na bağlı Çevre Koruma Dairesi ile Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Dairesi işbirliğinde yürütülen Çevre Eğitimlerinin Yaygınlaştırılması Projesi kapsamında mevcut eğitim programlarına yönelik hazırlanan  Çevre Eğitim Destek Kılavuz kitapçıkları Talim ve Terbiye Dairesi resmi Web sayfası altında yer alan e - kitaplar bölümünde (http://talimterbiye.mebnet.net/Kitaplar/index.htm) tüm öğretmenlerin kullanımına açılmıştır.

İsteyen her öğretmen uygulama sonrasında kitapçıkların geliştirilebilmesi için geri dönütlerini de  https://docs.google.com/.../1FAIpQLSfj0pCwi8N.../viewform... kullanarak iletebilecektir. Bakanlığımız adına proje çevre eğitimi uzmanı Doç. Dr. Nazım Kaşot tarafından Milli Eğitim Bakanlığı ile ortak yürütülmektedir.

 

https://fb.watch/bBuk6qGGCW/

Print
Posted: Mar 2, 2022,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«July 2025»
MonTueWedThuFriSatSun
30
Polis Teşkilatımızın 61’inci kuruluş yıldönümü

Polis Teşkilatımızın 61’inci kuruluş yıldönümü

"Polisimiz, devletimizin en köklü ve en saygın kurumlarından biri olarak, hukuk devleti ilkesine bağlılığı, görev bilinci ve halkla kurduğu güven ilişkisiyle her zaman gurur kaynağımız olmuştur.

Read more
12
Ataoğlu'ndan Mert Özyürekliler’e teşekkür: “Kıbrıs Kültürünü Gururla Temsil Ediyor”

Ataoğlu'ndan Mert Özyürekliler’e teşekkür: “Kıbrıs Kültürünü Gururla Temsil Ediyor”

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Kıbrıs Türk kültürünü yurt dışında tanıtan başarılı sanatçı Mert Özyürekliler’i kabul etti. Kabulde, Ataoğlu, Özyürekliler’in kültürel değerlerimizi uluslararası alanda tanıtma yönündeki katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Read more
3456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910

Archive