“KUZEY KIBRIS’IN YABAN HAYATI” VE “ÇEVRE EĞİTİMİ EKSENİNDE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ” BAŞLIKLI İKİ SEMİNER VERİLDİ.

“KUZEY KIBRIS’IN YABAN HAYATI” VE “ÇEVRE EĞİTİMİ EKSENİNDE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ” BAŞLIKLI  İKİ SEMİNER VERİLDİ.

Başbakan Yardımcılığı, Turizm ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Çevre Koruma Dairesi bünyesinde başlatılan Yaban Hayat ve İklim Değişikliği’ne yönelik bilinç düzeyinin artırılmasını hedefleyen çevre eğitim projeleri kapsamında; Güzelyurt Meslek Lisesi’nde Çevre Koruma Dairesi Doğal Hayat Şubesi personeli biyolog ve çevre eğitimi uzmanı Doç. Dr. Nazım Kaşot tarafından, “Kuzey Kıbrıs’ın Yaban Hayatı” ve “Çevre Eğitimi Ekseninde İklim Değişikliği” başlıklı  iki farklı seminer verildi. 

Toplumun farklı kesimlerine yönelik de gerçekleştirilen bu seminerler yardımıyla öğrencilerin her iki konu hakkındaki farkındalıklarının artırılması ve bu yönde oluşacak bilince katkı sağlanması amaçlanmaktadır.

 Etkinliğin organizasyonunu titizlikle gerçekleştiren biyoloji öğretmeni Mehtap Gülmez’e, okul müdürü Rüstem Kal’a ve emeği geçen tüm yönetici ve öğretmenlere Çevre Koruma Dairesi olarak teşekkür ederiz.

Print
Posted: Dec 2, 2021,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«December 2025»
MonTueWedThuFriSatSun
2425
Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Üye Ülkeleri Ulusal Kütüphaneleri Direktörleri 7. Konferansı

Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Üye Ülkeleri Ulusal Kütüphaneleri Direktörleri 7. Konferansı

KKTC ilk kez Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Üye Ülkeleri Ulusal Kütüphaneleri Direktörleri Konferansı’na katıldı

Read more
26
11. Dünya Helal Zirvesi Kapılarını Açtı

11. Dünya Helal Zirvesi Kapılarını Açtı

Dünya Helal Zirvesi ve Helal Expo kapılarını açtı. Bu yıl 11’incisi düzenlenen organizasyon, binlerce katılımcıyı bir araya getirdi.

Read more
27282930
123
KKTC turizmi, İzmir’de tanıtılıyor

KKTC turizmi, İzmir’de tanıtılıyor

Ataoğlu:“Türkiye ile turizmde ortak hedeflere yürüyoruz”

Read more
4
Fikri Ataoğlu, KKTC İzmir Başkonsolosluk binasını ziyaret etti.

Fikri Ataoğlu, KKTC İzmir Başkonsolosluk binasını ziyaret etti.

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, KKTC İzmir Başkonsolosluk binasını ziyaret ederek Başkonsolos Mustafa Davulcu ve konsolosluk personeliyle bir araya geldi.

Read more
567
8
MARKET POŞETLERİ YASAKLANIYOR.

MARKET POŞETLERİ YASAKLANIYOR.

Mikroplastik mücadelesinde yeni adım: 15–50 mikron poşetler 1 Ocak 2026’dan itibaren yasaklanıyor.

Read more
91011121314
1516
TARIM, TURİZM, SANAYİ HİBE PROGRAMLARI VE GİRİŞİMCİLİK PROJESİ BAŞLIYOR.

TARIM, TURİZM, SANAYİ HİBE PROGRAMLARI VE GİRİŞİMCİLİK PROJESİ BAŞLIYOR.

Türkiye Cumhuriyeti Kalkınma ve Ekonomik İş Birliği Ofisi finans desteği, Çukurova Kalkınma Ajansı teknik desteği ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanlık Kıbrıs Türk Yatırım Geliştirme Ajansı-YAGA koordinasyonunda yürütülmekte olan hibe programlarına başvurular açıldı.

Read more
1718192021
22232425262728
2930311234

Archive