GİRNE-BOĞAZ YOLUNDA TEMİZLİK ETKİNLİĞİ YAPILDI.

GİRNE-BOĞAZ YOLUNDA TEMİZLİK ETKİNLİĞİ YAPILDI.

Başbakanlık Yardımcılığı, Turizm ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Çevre Koruma Dairesi Girne Birimi işbirliğinde bu sabah Girne - Boğaz yolunda temizlik etkinliği gerçekleştirilmiştir. 

Etkinliğe Girne Belediyesi, Gönyeli Belediyesi, Dikmen Belediyesi, Girne İyilik Gönüllüleri, Temiz Ada Grubu ve Girne Polis Müdürlüğü destek vermiştir. 

Düzenlenen etkinliklerin temel amacı, insanları çevre temizliği konusunda bilinçlendirmektir.  Atıklarını kolay yolu seçerek çevreye değil çöp bidonlarına atmaları konusunda dikkat çekmektir. 

Çevre bilincinin geliştirilmesine dair yürütülen bu tür çevre etkinlikleri Dairenin organizasyonunda diğer kurum ve kuruluşlardan destek alınarak devam edecektir
 

Print
Posted: Nov 29, 2021,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«July 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
293012345

ATAOĞLU: "KIBRISLI TÜRK KARDEŞİMİZE YAPILAN MENFUR SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUM"

Ayia Napa'da uğradığı menfur saldırı sonucu ağır yaralanarak tedavi altına alınan Kıbrıslı Türk vatandaşımıza acil şifalar diliyor, kendisine ve ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Read more
6
ATAOĞLU: “DIASPORADAKİ GENÇLERİMİZ ATA TOPRAKLARIYLA BAĞINI KOPARMAMALI”

ATAOĞLU: “DIASPORADAKİ GENÇLERİMİZ ATA TOPRAKLARIYLA BAĞINI KOPARMAMALI”


KKTC Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, bugün Londra'da gerçekleştirilen Kıbrıs Türk Kültür Festivali'nde yaptığı konuşmada, yurt dışında yaşayan Kıbrıslı Türk toplumunun kültürünü yaşatmasının ve gelecek kuşaklara aktarmasının büyük önem taşıdığını vurguladı.
 

Read more
7
KÜLTÜR DAİRESİ MÜDÜRÜ AYŞE GÜLER AKIN, YAZAR İMREN AYTAÇOĞLU’NU KABUL ETTİ.

KÜLTÜR DAİRESİ MÜDÜRÜ AYŞE GÜLER AKIN, YAZAR İMREN AYTAÇOĞLU’NU KABUL ETTİ.

Başbakan Yardımcılığı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Kültür Dairesi Müdürü Ayşe Güler Akın, “Eylül’ün Zeytin Ağacı”, “Eylül Hellimleri” ve “Eylül ve İpek Kozasının Sırrı” isimli çocuk kitaplarının yazarı İmren Aytaçoğlu’nu kabul etti.
 

Read more
89101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

Archive