GİRNE-BOĞAZ YOLUNDA TEMİZLİK ETKİNLİĞİ YAPILDI.

GİRNE-BOĞAZ YOLUNDA TEMİZLİK ETKİNLİĞİ YAPILDI.

Başbakanlık Yardımcılığı, Turizm ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Çevre Koruma Dairesi Girne Birimi işbirliğinde bu sabah Girne - Boğaz yolunda temizlik etkinliği gerçekleştirilmiştir. 

Etkinliğe Girne Belediyesi, Gönyeli Belediyesi, Dikmen Belediyesi, Girne İyilik Gönüllüleri, Temiz Ada Grubu ve Girne Polis Müdürlüğü destek vermiştir. 

Düzenlenen etkinliklerin temel amacı, insanları çevre temizliği konusunda bilinçlendirmektir.  Atıklarını kolay yolu seçerek çevreye değil çöp bidonlarına atmaları konusunda dikkat çekmektir. 

Çevre bilincinin geliştirilmesine dair yürütülen bu tür çevre etkinlikleri Dairenin organizasyonunda diğer kurum ve kuruluşlardan destek alınarak devam edecektir
 

Print
Posted: Nov 29, 2021,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«January 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
29303112
Ataoğlu’ndan Sivil Savunma Teşkilatı’na ziyaret

Ataoğlu’ndan Sivil Savunma Teşkilatı’na ziyaret

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Sivil Savunma Teşkilatı Başkanı Hakan Balaban'ı ziyaret etti.

Read more
34
5
Ataoğlu, Adalıer’i ziyaret etti

Ataoğlu, Adalıer’i ziyaret etti

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Polis Genel Müdürü Ali Adalıer’i ziyaret ederek görüşmede bulundu.

Read more
67891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311
2345678

Archive