ANTALYA’DA ‘KUZEY KIBRIS’ GECESİ DÜZENLENDİ.

ANTALYA’DA ‘KUZEY KIBRIS’ GECESİ DÜZENLENDİ.

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 27-28 Ekim tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen  Antalya Turizm Fuarı etkinlikleri çerçevesinde dün akşam fuarın Gala Yemeğine katıldı. 

Bakan Ataoğlu, Kuzey Kıbrıs gecesi şeklinde organize edilen gecede açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

 Turizm ve Çevre Bakanlığı’nın  “Partner Ülke” statüsünde katıldığı fuar kapsamında düzenlelen gala yemeğinde KKTC tanıtım videosu gelen yabancı tur operatörlerine izletilerek, KKTC turizmi anlatıldı.

Almanya ve Rusya’dan gelen tur operatörlerinin oluşturduğu yemekte geceye katılan yabancı konuklar KKTC’ye büyük ilgi duydu.

Tüm salonun ve masaların KKTC ve TC bayrakları ile donatıldığı gecede, pandemi sonrası turizmin temelleri atılmış oldu.

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu gecede yaptığı konuşmada, böylesi bir organizasyonda partner ülke olmak, KKTC’nin adının duyurulması için çaba gösteren GMT Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Meral ve ekibine teşekkürlerini sundu.

Gecede gösterilen KKTC tanıtım videosuna da değinen Ataoğlu, videoda yer alan tarihi ve doğal güzellikleri görmek için herkesi Kuzey Kıbrıs’a davet etti.

Avrupa’da yer alan ve bakir kalmış güzellikleri ile eşsiz eserleri bir arada bulunduran Kuzey Kıbrıs’ı herkesin keşfetmesi gerektiğini anlatan Ataoğlu, KKTC’nin güvenli bir turizm destinasyonu olduğunun da altını çizdi. 

Yılın 12 ayında güneşin eksik olmadığı Kuzey Kıbrıs’ta turizm 12 ay yapılabileceğini söyleyen Ataoğlu, aşılarını tamamlamış tüm turistleri, hijenik sertifikalı otellerde ağırlandığını kaydetti.

Print
Posted: Oct 28, 2021,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«October 2025»
MonTueWedThuFriSatSun
29

ATAOĞLU’NDAN 27 EYLÜL DÜNYA TURİZM GÜNÜ MESAJI.

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 27 Eylül Dünya Turizm Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti turizminin gelişimine, ülke ekonomisine sağladığı katkılara ve geleceğe yönelik hedeflere dikkat çekti.

Read more
3012
Ada Kıbrıs’, ‘VisitNCY.com’ Markaları Dünyaya Tanıtılıyor

Ada Kıbrıs’, ‘VisitNCY.com’ Markaları Dünyaya Tanıtılıyor

Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı ile Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA), iş birliğiyle yürütülen tanıtım kampanyaları bu yıl da devam ediyor.

Read more
34
Ataoğlu, Türk Devletleri Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Ataoğlu, Türk Devletleri Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türk Devletleri Teşkilatı’nın 16. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Read more
5
Topçuköy Bal Festivali

Topçuköy Bal Festivali

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Topçuköy Bal Festivali’nin açılışına katıldı.

Read more
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

Archive