ANTALYA’DA ‘KUZEY KIBRIS’ GECESİ DÜZENLENDİ.

ANTALYA’DA ‘KUZEY KIBRIS’ GECESİ DÜZENLENDİ.

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 27-28 Ekim tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen  Antalya Turizm Fuarı etkinlikleri çerçevesinde dün akşam fuarın Gala Yemeğine katıldı. 

Bakan Ataoğlu, Kuzey Kıbrıs gecesi şeklinde organize edilen gecede açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

 Turizm ve Çevre Bakanlığı’nın  “Partner Ülke” statüsünde katıldığı fuar kapsamında düzenlelen gala yemeğinde KKTC tanıtım videosu gelen yabancı tur operatörlerine izletilerek, KKTC turizmi anlatıldı.

Almanya ve Rusya’dan gelen tur operatörlerinin oluşturduğu yemekte geceye katılan yabancı konuklar KKTC’ye büyük ilgi duydu.

Tüm salonun ve masaların KKTC ve TC bayrakları ile donatıldığı gecede, pandemi sonrası turizmin temelleri atılmış oldu.

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu gecede yaptığı konuşmada, böylesi bir organizasyonda partner ülke olmak, KKTC’nin adının duyurulması için çaba gösteren GMT Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Meral ve ekibine teşekkürlerini sundu.

Gecede gösterilen KKTC tanıtım videosuna da değinen Ataoğlu, videoda yer alan tarihi ve doğal güzellikleri görmek için herkesi Kuzey Kıbrıs’a davet etti.

Avrupa’da yer alan ve bakir kalmış güzellikleri ile eşsiz eserleri bir arada bulunduran Kuzey Kıbrıs’ı herkesin keşfetmesi gerektiğini anlatan Ataoğlu, KKTC’nin güvenli bir turizm destinasyonu olduğunun da altını çizdi. 

Yılın 12 ayında güneşin eksik olmadığı Kuzey Kıbrıs’ta turizm 12 ay yapılabileceğini söyleyen Ataoğlu, aşılarını tamamlamış tüm turistleri, hijenik sertifikalı otellerde ağırlandığını kaydetti.

Print
Posted: Oct 28, 2021,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«July 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
293012345

ATAOĞLU: "KIBRISLI TÜRK KARDEŞİMİZE YAPILAN MENFUR SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUM"

Ayia Napa'da uğradığı menfur saldırı sonucu ağır yaralanarak tedavi altına alınan Kıbrıslı Türk vatandaşımıza acil şifalar diliyor, kendisine ve ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Read more
6
ATAOĞLU: “DIASPORADAKİ GENÇLERİMİZ ATA TOPRAKLARIYLA BAĞINI KOPARMAMALI”

ATAOĞLU: “DIASPORADAKİ GENÇLERİMİZ ATA TOPRAKLARIYLA BAĞINI KOPARMAMALI”


KKTC Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, bugün Londra'da gerçekleştirilen Kıbrıs Türk Kültür Festivali'nde yaptığı konuşmada, yurt dışında yaşayan Kıbrıslı Türk toplumunun kültürünü yaşatmasının ve gelecek kuşaklara aktarmasının büyük önem taşıdığını vurguladı.
 

Read more
7
KÜLTÜR DAİRESİ MÜDÜRÜ AYŞE GÜLER AKIN, YAZAR İMREN AYTAÇOĞLU’NU KABUL ETTİ.

KÜLTÜR DAİRESİ MÜDÜRÜ AYŞE GÜLER AKIN, YAZAR İMREN AYTAÇOĞLU’NU KABUL ETTİ.

Başbakan Yardımcılığı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Kültür Dairesi Müdürü Ayşe Güler Akın, “Eylül’ün Zeytin Ağacı”, “Eylül Hellimleri” ve “Eylül ve İpek Kozasının Sırrı” isimli çocuk kitaplarının yazarı İmren Aytaçoğlu’nu kabul etti.
 

Read more
89101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

Archive