ATAOĞLU, AKDENİZ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINI YERİNDE İNCELEDİ...

ATAOĞLU, AKDENİZ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINI YERİNDE İNCELEDİ...

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, sabah saatlerinde Akdeniz köyünün kuzey doğu kısmındaki dere yatağı içerinde meydana gelen yangını yerinde inceleyerek, yetkililerden ve köy halkından bilgi aldı.

Ataoğlu, yangının çıkış nedeni ile ilgili olarak polis soruşturmasının devam ettiğini belirterek, dere kenarında bulunan bazı evlerin yangın tehlikesi altında kaldığını ancak İtfaiye, Sivil Savunma ve köy halkının özverili uğraşları sonucunda herhangi bir mal ve canın zarar görmediğini, bu da olayın sevindirici yanı olduğunu belirtti.

“Maalesef, her yangın, nefesimizi biraz daha azaltıyor. Yanan alanlardaki canlı polülasyonu maalesef etkileniyor. Herhangi bir vatandaşımızın canına ya da malına bir zarar gelmemesi bizleri sevindirsede, yanan ağaçlar ve yaşam popülasyonu ile canlarını kaybeden canlıları düşününce, üzülmemek elde değil” diyen Ataoğlu, “doğanın bir parçası olduğumuzu unutmadan, doğaya olan sorumluluklarımızın ve hassasiyetimizin bilincinde hareket etmek zorundayız” dedi.

Ataoğlu, yangının kontrol altına alınması ve söndürülmesinde canla başla çalışan İtfaiye, Sivil Savunma ve köy halkına teşekkür ederek, doğaya karşı insanların dikkatli ve sorumlu hareket etmesi gerektiğinin altını çizdi.
 

Print
Posted: Oct 16, 2021,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«January 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
29303112
Ataoğlu’ndan Sivil Savunma Teşkilatı’na ziyaret

Ataoğlu’ndan Sivil Savunma Teşkilatı’na ziyaret

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Sivil Savunma Teşkilatı Başkanı Hakan Balaban'ı ziyaret etti.

Read more
34
5
Ataoğlu, Adalıer’i ziyaret etti

Ataoğlu, Adalıer’i ziyaret etti

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Polis Genel Müdürü Ali Adalıer’i ziyaret ederek görüşmede bulundu.

Read more
67891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311
2345678

Archive