KARPAZ’DAKİ HÜR EŞEKLERİN İDAMESİ, BAKIMI VE KONTROLÜ KONULARINDA İŞBİRLİĞİ İMZALANDI.

KARPAZ’DAKİ HÜR EŞEKLERİN İDAMESİ, BAKIMI VE KONTROLÜ KONULARINDA İŞBİRLİĞİ İMZALANDI.

Turizm ve Çevre Bakanlığı ile Dipkarpaz Belediyesi arasında, Karpaz’daki Hür Eşeklerin bakımı, idamesi ve bölgeye verdikleri zararın önlenmesine yönelik işbirliği anlaşması imzalandı.

Kontrol, denetim ve yönetim yetkisinin Turizm ve Çevre Bakanlığı Çevre Koruma Dairesi’nde kalmak koşulu ile Dipkarpaz Belediyesi ile yapılan iş birliği anlaşması ile Karpaz’daki Hür Eşeklerin tarım alanlarına verdikleri zararın önlenmesi ayrıca, tarfik güvenliğinin de sağlanması amacını taşımaktadır. 

Turizm ve Çevre Bakanlığı adına Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ,le Dipkarpaz Belediye Başkanı Suphi Coşkun’un imzaladığı işbirliği anlaşması kapsamında, Dipkarpaz Belediyesi ilk adım olarak, telli alanın giriş çıkışını kontrol altına alacak varsa eksiklikler giderilecek.  

Ayrıca işbirliği anlaşmasıo uyarınca, telli alan içerisinde yaşayan eşeklerin cinsiyet ve popülasyonu, Dipkarpaz Belediyesi tarafından tespit edip kayıt altına alacak. 

Turizm ve Çevre Bakanlığı ile Dipkarpaz Belediyesi arasında imzalanan işbirliği anlaşması gereğince, Belediye yaptığı çalışmaları her ay için ayda bir kez olmak kaydıyla, Turizm ve Çevre Bakanlığı Çevre Koruma Dairesi’ne raporlayacak.

Print
Posted: Oct 13, 2021,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«April 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
3031
ZAIMAĞAOĞLU 62 .KÜTÜPHANE HAFTASI NEDENIYLE BIR MESAJ YAYIMLAYARAK TÜM KÜTÜPHANECILERIN VE OKURLARIN KÜTÜPHANE HAFTASINI KUTLADI.

ZAIMAĞAOĞLU 62 .KÜTÜPHANE HAFTASI NEDENIYLE BIR MESAJ YAYIMLAYARAK TÜM KÜTÜPHANECILERIN VE OKURLARIN KÜTÜPHANE HAFTASINI KUTLADI.

Zaimağaoğlu, Kütüphane Haftası etkinliklerini “Kitap Oku ve Farkında Ol!” sloganıyla KKTC Trafik Kazalarını Önleme Derneği ile birlikte gerçekleştireceklerini bildirdi.

Read more
12
BAKANLIK İLE TELSİM VODAFONE ARASINDA DEPREM FARKINDALIĞI İÇİN İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI.

BAKANLIK İLE TELSİM VODAFONE ARASINDA DEPREM FARKINDALIĞI İÇİN İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI.

Başbakan Yardımcılığı, Turizm Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Jeoloji ve Maden Dairesi (JMD) ile Telsim Vodafone (VMOL) arasında, deprem farkındalığını artırmaya yönelik önemli bir iş birliği protokolü imzalandı.

 

Read more
345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123
45678910

Archive