ATAOĞLU, ASKON HEYETİNİ KABUL ETTİ.

ATAOĞLU, ASKON HEYETİNİ KABUL ETTİ.

Kabulde konuşan Dernek Başkanı Orhan Aydın, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği’nin 27 ülkede temsilciliği bulunduğunu, amaçlarının Kuzey Kıbrıs ile olan bağları daha da güçlendirmek olduğunu söyledi.

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ise ASKON heyetini KKTC’de ağırlamaktan ötürü memnuniyet duyduklarını ifade ederek, ülke turizmi hakkında bilgiler verdi.

Anavatan Türkiye ile olan köprünün yıllardır var olduğunu dile getiren Ataoğlu, zaman zaman bu köprüyü yıkmaya çalışanlar olsa da köprünün bozulmadan, daha güçlü bir şekilde ayakta durduğunu belirtti.

Pandemi dolayısı ile bu yıl ilk olarak kapalı turizm ile sezona merhaba dediklerini vurgulayan Ataoğlu, ardından aşılı turistlerin gelişi ile sürecin devam ettiğini ifade etti.

Turizmin bu dönemde büyük yaralar aldığını anlatan Ataoğlu, ülke  ekonomisine katma değer sağlamak açısından turizmin sektörünün bir an önce ayağa kalkmasının gerekli olduğunu kaydetti.

Kuzey Kıbrıs’ın doğal güzellikleri ve tarihi zenginlikleri ile Güney Kıbrıs’a oranla çok daha güzel olduğunu söyleyen Ataoğlu, bu güzellikleri daha iyi pazarlayarak ve turizm pastasından daha fazla pay almak için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Print
Posted: Jul 30, 2021,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«March 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
2324252627281
2
Ziba: "Kadınlarımız, 2-8 mart tarihleri  arasında müzelere ücretsiz girecek"

Ziba: "Kadınlarımız, 2-8 mart tarihleri arasında müzelere ücretsiz girecek"

Ziba, "Bu özel günde; tarih, sanat ve kültürün izinde keyifli bir yolculuğa çıkmak isteyen tüm kadınları müzelerimize davet ediyoruz." dedi. 

Read more
345
ATAOĞLU: "DUBAI’DE MAHSUR KALAN KKTC VATANDAŞLARI BUGÜN ADAYA DÖNECEK"

ATAOĞLU: "DUBAI’DE MAHSUR KALAN KKTC VATANDAŞLARI BUGÜN ADAYA DÖNECEK"

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Çevre ve Kültür Bakanı Fikri Ataoğlu, BRT ekranlarından Orta Doğu’daki savaş nedeniyle Dubai’de mahsur kalan KKTC vatandaşlarının bugün adaya döneceğini açıkladı.

Read more
6
ATAOĞLU, BAKANLIK PERSONELININ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI.

ATAOĞLU, BAKANLIK PERSONELININ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI.

Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün pazar gününe denk gelmesi dolayısıyla Bakanlık merkezinde ve Bakanlığa bağlı dairelerde görev yapan kadın personeli ziyaret etti.

 

Read more
78
BAŞBAKAN YARDIMCISI, TURİZM KÜLTÜR GENÇLİK VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI

BAŞBAKAN YARDIMCISI, TURİZM KÜLTÜR GENÇLİK VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI

Ataoğlu mesajında, kadınların toplumun temel direklerinden biri olduğunu belirterek, hayatın her alanında emekleri, üretimleri ve fedakârlıklarıyla büyük katkı sağlayan tüm kadınların gününü kutladı.

Read more
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345

Archive