Ataoğlu Rehberler Günü'nü kutladı...

Ataoğlu Rehberler Günü'nü kutladı...

Ataoğlu Rehberler Günü'nü kutladı...

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, “TURİST MEMNUNİYETİ REHBERLERİN NİTELİĞİYLE DOĞRU ORANTILIDIR”

21 Şubat Dünya Rehberler Günü dolayısıyla mesaj yayımlayan Ataoğlu, bir turizm ülkesi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde, turizmin öncü sektör olduğunun artık tüm çevrelerce kabul görmeye başladığını belirtti.

1977 yılında kurulan Kıbrıs Türk Rehberler Birliği’nin en eski ve köklü birliklerden olduğunu vurgulayan Ataoğlu, turist rehberlerinin ülkenin sesi olduğunu kaydetti.

Rehberlerin, ülkeye gelen turistlerin ilk intibası olduğunu, tatili süresince refakat edenlerin de rehberler olduğunu ifade eden Ataoğlu, ”Rehberlerimiz gözbebeklerimizdir. Turizm açısından büyük öneme sahip olan rehberlik hizmetlerinde bilgi, yabancı dil ve halkla ilişkiler hayati önem taşıyor. Bu anlamda rehberlerimizin eğitimine büyük önem veriyoruz” dedi

Rehberlik sektöründeki sorunların işbirliğiyle en aza indirgenebileceğini kaydeden Ataoğlu, bu yıl dünya turizminde yaşanan gerilemelere rağmen iyiye giden KKTC turizminin daha iyi olması için çalıştıklarını ekledi.

Print
Posted: Feb 21, 2018,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«April 2025»
MonTueWedThuFriSatSun
31
BAŞBAKAN YARDIMCISI TURİZM KÜLTÜR GENÇLİK VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU, SANATÇI VOLKAN KONAK'IN VEFATI DOLAYISI İLE TAZİYE MESAJI YAYINLADI.

BAŞBAKAN YARDIMCISI TURİZM KÜLTÜR GENÇLİK VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU, SANATÇI VOLKAN KONAK'IN VEFATI DOLAYISI İLE TAZİYE MESAJI YAYINLADI.

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, sanatçı Volkan Konak'ın vefatı dolayısı ile taziye mesajı yayınladı.

 

Read more
1234
IMWF 8 Antalya’da Başladı:  KKTC'DEN GÜÇLÜ KATILIM...

IMWF 8 Antalya’da Başladı: KKTC'DEN GÜÇLÜ KATILIM...

Dünyanın dört bir yanından turizm ve etkinlik sektörünün liderlerini bir araya getiren 8. Uluslararası MICE ve Düğün Forumu "IMWF 8" bugün Antalya Regnum Carya Otel’de coşkuyla başladı.

Read more
56
3. Mormenekşe Kültür, Sanat ve Üretici Festivali

3. Mormenekşe Kültür, Sanat ve Üretici Festivali

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Yeniboğaziçi Belediyesi, Mormenekşe Çağdaş Kadınlar Derneği ve Morder işbirliğinde düzenlenen 3. Mormenekşe Kültür, Sanat ve Üretici Festivali'ne katıldı.

Read more
789101112
AdaKıbrıs’ta Turizm Buluşması

AdaKıbrıs’ta Turizm Buluşması

Başbakan Yardımcılığı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığı , Kıbrıs Türk Seyahat Acenteleri Birliği ( KITSAB ) ve Türkiye Seyahat Acenteleri ( TÜRSAB ) işbirliğinde AdaKıbrıs’ta Turizm Buluşması gerçekleştiriyorlar.

Read more
13
14151617
"AdaKıbrıs’ta Turizm Buluşması"

"AdaKıbrıs’ta Turizm Buluşması"

Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı, Kıbrıs Türk Seyahat Acenteleri Birliği (KITSAB) ve Türkiye Seyahat Acenteleri (TÜRSAB) işbirliğinde yapılan "AdaKıbrıs’ta Turizm Buluşması" organizasyonunun gala gecesi düzenlendi.

Read more
181920
21222324252627
2829301234
567891011

Archive