TEMİZ BİR ÇEVRE İÇİN EL ELE.

TEMİZ BİR ÇEVRE İÇİN EL ELE.

Etkinliğe Cevre Koruma Dairesi Mağusa ve Karpaz personeli, Dipkarpaz Belediyesi, Temizada, İyilik Gönüllüleri ve Taşkent Doğa Parkı katılarak katkı koydu.

Ülkemizin en önemli kaplumbağa yumurtlama alanı olan ve aynı zamanda Özel Çevre Koruma Bölgesi durumunda olan Ronans sahilinde yapılan etkinlik dolayısı ile bölge çöplerden arındırılarak, doğaya uygun bir yaşam alanı yaratıldı.

'Elindeki çöpü yere atma' sloganı ile Turizm ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Çevre Koruma Dairesi tarafından başlatılan çevre temizliği etkinlikleri de haftanın belirli günleri farklı farklı bölgelerde devam ediyor.

ALO 123 HATTINA BİLDİRİN
Çevre konusunda yasaları ihlal eden kişilerin tespit edilmesi halinde Çevre Koruma Dairesi bünyesinde hizmet veren Alo 123 ihbar hattına bilgi verilmesi, çevrenin korunması açısından oldukça önem arz etmektedir.

Çevre Koruma Dairesi, çevreyi kirleten vatandaşların Alo 123 ihbar hattına bildirilmesi durumunda bölgeye en yakın ekibini olaya müdahale etmesi için yönlendirerek anında cezai işlem uygulamaktadır.

Print
Posted: Jun 7, 2021,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«October 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
2829
“OPERA’YA YOLCULUK” KONSERİ 2 EKİM’DE GAZİMAĞUSA’DA!

“OPERA’YA YOLCULUK” KONSERİ 2 EKİM’DE GAZİMAĞUSA’DA!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Devlet Opera ve Bale Koordinasyon Merkezi (KKTCDOB) ile Mağusa Suriçi Derneği (MASDER) iş birliğinde düzenlenen “Opera’ya Yolculuk” konseri, 2 Ekim 2026 Cuma akşamı Gazimağusa Suriçi’nde bulunan Deniz Kapısı’nın tarihî atmosferinde sanatseverlerle buluşacak.

Read more
301234
ATAOĞLU’NDAN KIBRISLI TÜRK HEKİMLERE, BÜYÜK DESTEK!

ATAOĞLU’NDAN KIBRISLI TÜRK HEKİMLERE, BÜYÜK DESTEK!

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Kuzey Kıbrıs 10’uncu Uluslararası Pediatri Sempozyumuna katılarak, konuşma gerçekleştirdi.

Read more
567891011
12131415161718
19
ATAOĞLU: “MUHTARLARIMIZ, DEVLETİMİZ İLE HALKIMIZ ARASINDAKİ EN GÜÇLÜ GÖNÜL KÖPRÜLERİNDEN BİRİDİR”

ATAOĞLU: “MUHTARLARIMIZ, DEVLETİMİZ İLE HALKIMIZ ARASINDAKİ EN GÜÇLÜ GÖNÜL KÖPRÜLERİNDEN BİRİDİR”

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Read more
20
ÇEVRE KORUMA DAİRESİ PERSONELİNE YÖNELİK SORUŞTURMA MEMURLUĞU KURSU DÜZENLENDİ

ÇEVRE KORUMA DAİRESİ PERSONELİNE YÖNELİK SORUŞTURMA MEMURLUĞU KURSU DÜZENLENDİ

Çevre Koruma Dairesi personelinin mesleki bilgi ve yetkinliklerinin geliştirilmesi, görev ve sorumluluklarını daha etkin ve verimli bir şekilde yerine getirmelerinin sağlanması amacıyla yürütülen eğitim faaliyetleri devam ediyor.

Read more
2122232425
2627282930311
2345678

Archive