RESİM YARIŞMASININ ÖDÜL TÖRENİ YAPILIYOR.

RESİM YARIŞMASININ ÖDÜL TÖRENİ YAPILIYOR.

Turizm ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Çevre Koruma Dairesi 22 Mayıs Dünya Biyolojik Çeşitlilik Gününe dikkat çekmek amacıyla “Doğamızdaki Canlılar” konulu ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerine yönelik resim yarışması ödül töreni 5 Haziran Cumartesi günü saat 14.30’de Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Turizm ve Çevre Bakanlığı bahçesinde tüm öğrencilerin eserlerinin de sergileneceği şekilde düzenlenecektir. 

Açılış konuşmasını Turizm ve Çevre Bakanı sayın Fikri Ataoğlu’nun yapacağı törende ödül kazanan öğrencilere plaket ve hediyeleri, yarışmaya katılan tüm öğrencilere de teşekkür belgeleri takdim edilecektir. 

  Yarışma jürisinde; Doğu Akdeniz Üniversitesi’nden Öğretim Görevlisi Naz Atun, Lefke Avrupa Üniversitesi’nden Öğretim Görevlisi Zühre Özer, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nden Doç. Dr. Dilan Çiftçi, Yakın Doğu Üniversitesi’nden Yrd. Doç. Dr. Fatma Miralay, Girne Amerikan Üniversitesi’nden Yrd. Doç. Dr. Muharrem Özdemir, Arkın Yaratıcı Sanatlar ve Tasarım Üniversitesi’nden Yrd. Doç. Dr. Eser Keçeci, Turizm ve Çevre Bakanlığı Çevre Koruma Dairesi’nden de resim yarışması sorumlusu Doç. Dr. Nazım Kaşot görev almıştı. Tören kapsamında yarışmaya katkı koyan jüri üylerine de teşekkür plaketleri takdim edilecektir. Jüri değerlendirme sonuçlarına göre İlköğretim Kategorisi; İlkokul 1-2 ve 3. Sınıflar ayrı, 4 ve 5. Sınıflar ayrı değerlendirilmişti. Meslek Lisesleri kategorisinde de toplam 2 eser jüri özel ödülüne layık görülmüştü. Yarışmada ödül almaya hak kazanan öğrenciler aşağıdaki gibi belirlenmişti.  

İlkokul 1-2 ve 3. Sınıflarda yapılan değerlendirme sonucunda:
1. Işın Marina Borhan
2. Fatma Okur
3. Rüya Özdemir  

Bunun yanında Zekiye Antonia Borhan da Jüri Özel Ödülü’ne layık görülmüştü. 

İlkokul 4. ve 5. Sınıflarda yapılan değerlendirme sonucunda: 
1. Hamdiye Güleç 
2. Zühal İkincisoy
3. İncilay Tandoğan 

Bunun yanında Tanem Orhon’un resmi de Jüri Özel Ödülü’ne layık görülmüştü. 

Ortaokul öğrencileri arasında yapılan değerlendirme sonucunda:
1. Emine Öksüz
2. Sude Karafistan 
3. Yasmin Şerif Özmenek 

Bunun yanında Özgün Roza’nın resmi de Jüri Özel Ödülü’ne layık görülmüştü. 

Meslek Liseleri kategorisinde derecelendirme yapılamamış ve iki eser Jüri Özel Ödülü almaya hak kazanmıştı. 

Jüri Özel Ödülü almaya hak kazanan öğrenciler: 
Melek Karlaman 
Aytunç Hacıarif

Print
Posted: Jun 4, 2021,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«March 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
2324252627281
2
Ziba: "Kadınlarımız, 2-8 mart tarihleri  arasında müzelere ücretsiz girecek"

Ziba: "Kadınlarımız, 2-8 mart tarihleri arasında müzelere ücretsiz girecek"

Ziba, "Bu özel günde; tarih, sanat ve kültürün izinde keyifli bir yolculuğa çıkmak isteyen tüm kadınları müzelerimize davet ediyoruz." dedi. 

Read more
345
ATAOĞLU: "DUBAI’DE MAHSUR KALAN KKTC VATANDAŞLARI BUGÜN ADAYA DÖNECEK"

ATAOĞLU: "DUBAI’DE MAHSUR KALAN KKTC VATANDAŞLARI BUGÜN ADAYA DÖNECEK"

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Çevre ve Kültür Bakanı Fikri Ataoğlu, BRT ekranlarından Orta Doğu’daki savaş nedeniyle Dubai’de mahsur kalan KKTC vatandaşlarının bugün adaya döneceğini açıkladı.

Read more
6
ATAOĞLU, BAKANLIK PERSONELININ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI.

ATAOĞLU, BAKANLIK PERSONELININ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI.

Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün pazar gününe denk gelmesi dolayısıyla Bakanlık merkezinde ve Bakanlığa bağlı dairelerde görev yapan kadın personeli ziyaret etti.

 

Read more
78
BAŞBAKAN YARDIMCISI, TURİZM KÜLTÜR GENÇLİK VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI

BAŞBAKAN YARDIMCISI, TURİZM KÜLTÜR GENÇLİK VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI

Ataoğlu mesajında, kadınların toplumun temel direklerinden biri olduğunu belirterek, hayatın her alanında emekleri, üretimleri ve fedakârlıklarıyla büyük katkı sağlayan tüm kadınların gününü kutladı.

Read more
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345

Archive