TURİZM VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU'NUN 19 MAYIS MESAJI

TURİZM VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU'NUN 19 MAYIS MESAJI

19 Mayıs, 102 yıl önce Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkarak işgale karşı ulusal mücadelenin, birlik ve beraberlik ruhunun, güçlü bir inancın uyanışının başlatıldığı gündür. 19 Mayıs Türk milletinin yeniden dirilişidir. 19 Mayıs, özgürlüğe ve bağımsızlığa doğru atılan ilk adımdır.

Kıbrıs Türk halkı olarak, Anatavan Türkiye’nin 102 yıl önce yaktığı bağımsızlık ateşinin mutluluğu, coşkusu ve heyecanını bizler de aynı duygularla yaşıyoruz. 

Bugünün armağan edildiği gençlerimiz bu duygularla birlikte hareket ederek, Kuzey Kıbrıs’ta verilen var oluş mücadelesini, Anavatan Türkiye’de Atatürk önderliğinde verilen bağımsızlık ruhundan ilham alarak sürdürmektedir, sürdürmeye de devam edeceğine inancım tamdır. Bu bağlamda biz de millet ve devlet olarak gençlerimizle övünüyoruz ve onlara güveniyoruz. 

Gelecekte ülke yönetiminde söz sahibi olacak gençlerimiz, birlikte hareket ederek, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni daha güçlü bir hale getirecektir.

Bu duygularla, 102 yıl önce bağımsızlık mücadelesinin ilk adımını atan başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, olmak üzere tüm milli mücadele kahramanlarımızı, şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz.

Fikri ATAOĞLU
Turizm ve Çevre Bakanı

Print
Posted: May 19, 2021,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«October 2025»
MonTueWedThuFriSatSun
29

ATAOĞLU’NDAN 27 EYLÜL DÜNYA TURİZM GÜNÜ MESAJI.

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 27 Eylül Dünya Turizm Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti turizminin gelişimine, ülke ekonomisine sağladığı katkılara ve geleceğe yönelik hedeflere dikkat çekti.

Read more
3012
Ada Kıbrıs’, ‘VisitNCY.com’ Markaları Dünyaya Tanıtılıyor

Ada Kıbrıs’, ‘VisitNCY.com’ Markaları Dünyaya Tanıtılıyor

Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı ile Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA), iş birliğiyle yürütülen tanıtım kampanyaları bu yıl da devam ediyor.

Read more
34
Ataoğlu, Türk Devletleri Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Ataoğlu, Türk Devletleri Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türk Devletleri Teşkilatı’nın 16. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Read more
5
Topçuköy Bal Festivali

Topçuköy Bal Festivali

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Topçuköy Bal Festivali’nin açılışına katıldı.

Read more
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

Archive