Ataoğlu: “İNGİLTERE PAZARINA YÖNELİK AKTİF PAZARLAMA FAALİYETLERİMİZ DEVAM EDECEK "

Ataoğlu: “İNGİLTERE PAZARINA YÖNELİK AKTİF PAZARLAMA FAALİYETLERİMİZ DEVAM EDECEK "

Turizm ve Çevre Bakanlığı, Birleşik Krallık’ın en önemli tüketici fuarlarından biri kabul edilen ve bu yıl 25’ncisi 01 – 04 Şubat 2018 tarihleri arasında İngiltere’nin başkenti Londra’da gerçekleşen “Destinations London” da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni, temsil etti.

Kuzey Kıbrıs standında, İngilizce olarak hazırlanan harita, CD, rehber ve bilgi broşürleri dağıtılarak KKTC’nin sunduğu turizm imkanları tanıtıldı ve ziyaretçilere Kıbrıs Türk kültürünü yansıtan yiyecek ve içecekler ikram edildi.

Turizm Ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, İngiltere’nin yabancı pazarlar içerisinde yıllardır en fazla turistin geldiği önemli bir ülke olduğunu ifade ederek, Kuzey Kıbrıs için büyük bir potansiyele sahip olduğunun altını çizdi.

Bölgemizin tarihi ve kültürel varlıklarına aşina olan bu önemli pazarın büyük bir bölümünün Güney Kıbrıs’a kaydığını belirten Ataoğlu, bunu tersine çevirmek için Bakanlığın yeni stratejiler üzerinde çalıştığını vurguladı.

İngiltere Turizm Ofisine yapılan tanıtım katkısının artırılması gerektiğinin altını çizen Ataoğlu, tanıtım çalışmalarının sadece İngiltere pazarına yönelik değil, Kuzey İrlanda ve İskoçya gibi destinasyonları da kapsayacak şekilde genişletileceğini belirtti.

İngiltere'de aktif pazarlama faaliyetlerinin devam edeceğine değinen Ataoğlu, bu Pazar başta olmak üzere ülkeye nitelikli turist getirilebilecek pazarlara yoğunlaşılarak gereken adımların atılacağının altını çizdi.

Print
Posted: Feb 7, 2018,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«December 2025»
MonTueWedThuFriSatSun
2425
Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Üye Ülkeleri Ulusal Kütüphaneleri Direktörleri 7. Konferansı

Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Üye Ülkeleri Ulusal Kütüphaneleri Direktörleri 7. Konferansı

KKTC ilk kez Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Üye Ülkeleri Ulusal Kütüphaneleri Direktörleri Konferansı’na katıldı

Read more
26
11. Dünya Helal Zirvesi Kapılarını Açtı

11. Dünya Helal Zirvesi Kapılarını Açtı

Dünya Helal Zirvesi ve Helal Expo kapılarını açtı. Bu yıl 11’incisi düzenlenen organizasyon, binlerce katılımcıyı bir araya getirdi.

Read more
27282930
123
KKTC turizmi, İzmir’de tanıtılıyor

KKTC turizmi, İzmir’de tanıtılıyor

Ataoğlu:“Türkiye ile turizmde ortak hedeflere yürüyoruz”

Read more
4
Fikri Ataoğlu, KKTC İzmir Başkonsolosluk binasını ziyaret etti.

Fikri Ataoğlu, KKTC İzmir Başkonsolosluk binasını ziyaret etti.

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, KKTC İzmir Başkonsolosluk binasını ziyaret ederek Başkonsolos Mustafa Davulcu ve konsolosluk personeliyle bir araya geldi.

Read more
567
8
MARKET POŞETLERİ YASAKLANIYOR.

MARKET POŞETLERİ YASAKLANIYOR.

Mikroplastik mücadelesinde yeni adım: 15–50 mikron poşetler 1 Ocak 2026’dan itibaren yasaklanıyor.

Read more
91011121314
1516
TARIM, TURİZM, SANAYİ HİBE PROGRAMLARI VE GİRİŞİMCİLİK PROJESİ BAŞLIYOR.

TARIM, TURİZM, SANAYİ HİBE PROGRAMLARI VE GİRİŞİMCİLİK PROJESİ BAŞLIYOR.

Türkiye Cumhuriyeti Kalkınma ve Ekonomik İş Birliği Ofisi finans desteği, Çukurova Kalkınma Ajansı teknik desteği ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanlık Kıbrıs Türk Yatırım Geliştirme Ajansı-YAGA koordinasyonunda yürütülmekte olan hibe programlarına başvurular açıldı.

Read more
1718192021
22232425262728
2930311234

Archive