Ataoğlu: “İNGİLTERE PAZARINA YÖNELİK AKTİF PAZARLAMA FAALİYETLERİMİZ DEVAM EDECEK "

Ataoğlu: “İNGİLTERE PAZARINA YÖNELİK AKTİF PAZARLAMA FAALİYETLERİMİZ DEVAM EDECEK "

Turizm ve Çevre Bakanlığı, Birleşik Krallık’ın en önemli tüketici fuarlarından biri kabul edilen ve bu yıl 25’ncisi 01 – 04 Şubat 2018 tarihleri arasında İngiltere’nin başkenti Londra’da gerçekleşen “Destinations London” da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni, temsil etti.

Kuzey Kıbrıs standında, İngilizce olarak hazırlanan harita, CD, rehber ve bilgi broşürleri dağıtılarak KKTC’nin sunduğu turizm imkanları tanıtıldı ve ziyaretçilere Kıbrıs Türk kültürünü yansıtan yiyecek ve içecekler ikram edildi.

Turizm Ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, İngiltere’nin yabancı pazarlar içerisinde yıllardır en fazla turistin geldiği önemli bir ülke olduğunu ifade ederek, Kuzey Kıbrıs için büyük bir potansiyele sahip olduğunun altını çizdi.

Bölgemizin tarihi ve kültürel varlıklarına aşina olan bu önemli pazarın büyük bir bölümünün Güney Kıbrıs’a kaydığını belirten Ataoğlu, bunu tersine çevirmek için Bakanlığın yeni stratejiler üzerinde çalıştığını vurguladı.

İngiltere Turizm Ofisine yapılan tanıtım katkısının artırılması gerektiğinin altını çizen Ataoğlu, tanıtım çalışmalarının sadece İngiltere pazarına yönelik değil, Kuzey İrlanda ve İskoçya gibi destinasyonları da kapsayacak şekilde genişletileceğini belirtti.

İngiltere'de aktif pazarlama faaliyetlerinin devam edeceğine değinen Ataoğlu, bu Pazar başta olmak üzere ülkeye nitelikli turist getirilebilecek pazarlara yoğunlaşılarak gereken adımların atılacağının altını çizdi.

Print
Posted: Feb 7, 2018,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«June 2025»
MonTueWedThuFriSatSun
26
Mevlevi Müzesi açıldı

Mevlevi Müzesi açıldı

‘’İNANÇ TURİZMİ İÇİN ÖNEMLİ BİR DESTİNASYONDUR’’ 

Read more
2728
BAŞBAKAN YARDIMCILIĞI TURIZM KÜLTÜR GENÇLIK VE ÇEVRE BAKANLIĞI’NA BAĞLI KIBRIS TÜRK DEVLET TIYATROLARI’NIN OYUNU “BURUN” KONYA'DA YOĞUN ILGIYLE KARŞILANDI.

BAŞBAKAN YARDIMCILIĞI TURIZM KÜLTÜR GENÇLIK VE ÇEVRE BAKANLIĞI’NA BAĞLI KIBRIS TÜRK DEVLET TIYATROLARI’NIN OYUNU “BURUN” KONYA'DA YOĞUN ILGIYLE KARŞILANDI.

Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları, Konya Devlet Tiyatrosu ev sahipliğinde gerçekleştirilen  Konya 17. “Bin Nefes Bir Ses” Uluslararası Türkçe Tiyatro Yapan Ülkeler Festivaline katıldı.

Read more
2930311
2345
ATAOĞLU:“PLASTIK YERINE DOĞA DOSTU ÜRÜNLERI TERCIH EDELIM”

ATAOĞLU:“PLASTIK YERINE DOĞA DOSTU ÜRÜNLERI TERCIH EDELIM”

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısı ile mesaj yayımladı.

Read more
678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30123456

Archive