ÜSTEL, MİLLİ ATLET YİĞİTCAN HEKİMOĞLU’NU KABUL ETTİ

ÜSTEL, MİLLİ ATLET YİĞİTCAN HEKİMOĞLU’NU KABUL ETTİ

Turizm ve Çevre Bakanı Ünal Üstel, Milli Atlet Yiğitcan Hekimoğlu’nu kabul etti.

Başarılı sporcu Yiğitcan Hekimoğlu kabulde yaptığı konuşmada, Bakan Üstel’in kendisini kabul etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Hekimoğlu, 2020 yılında olimpiyat hedefi için çalıştıklarını, bu çalışmalara hazırlanırken, devlet büyüklerinin bizleri kabul edip, desteklemesinin önemli ve değerli olduğunu söyledi.

“Uluslararası arenada elde edilen başarılarda Kıbrıs Türkü’nün varlığını ve bütünlüğünü ıspat etmemiz ve  bunun bir parçası olmakt onur verici.

Ülkemin ve büyüklerimizin desteği ile daha iyi noktalara gelebileceğime olan inancım da tamdır.” diye konuştu
 
ÜSTEL: “GENÇLERİMİZE ÖRNEK OLACAK”

Turizm ve Çevre Bakanı Ünal Üstel ise, uluslararası başarılara imza atan Hekimoğlu’nu sürekli olarak takip ettiklerini ve kendisi ile gurur duyduklarını söyledi.

Hekimoğlu'nun bugüne kadar bir çok yarışta başarı sağladığını belirten Üstel, bu başarıların ülkedeki gençlere büyük bir örnek ve motivasyon olmasını temenni etti.

Üstel, Kıbrıs Türk halkı olarak gençlerimize fırsat verilmesi halinde ne tür başarılara imza atabileceklerini gördüklerini söyleyerek, Yiğitcan’ın gençlerimize model olduğunu belirtti.

Bakanlık olarak Yiğitcan için üzerlerine düşecek her türlü katkıyı yapmaya hazır olduklarını da söyleyen Üstel, ülkede birçok yetenekli genç bulunduğuna ve bu gençlerin ortaya çıkarılmasının ülke geleceği açısından büyük önem taşıdığını söyledi.

Yiğitcan’ın başarılarının ülkenin tanıtılması adına da önemli olduğunu dile getiren Üstel, Yiğitcan’a 2020 Temmuz ayında yapılacak olan Olimpiyatlara katılıp, başarı sağlamasını diledi. 


 

Print
Posted: Nov 21, 2019,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«February 2025»
MonTueWedThuFriSatSun
2728
Kıbrıs Türk Halkının özgürlük tutkusu

Kıbrıs Türk Halkının özgürlük tutkusu

27-28 Ocak Direnişi, Kıbrıs Türk halkının tarih boyunca karşılaştığı zorluklar karşısında gösterdiği azim ve fedakarlığın en önemli örneklerinden biridir. Halkımızın vatan sevgisi ve özgürlük tutkusu, her türlü baskı ve tehdide rağmen dimdik ayakta durmasını sağlamıştır. Bu direniş, sadece geçmişimize değil, geleceğimize de ışık tutan bir onur madalyasıdır.

Read more
2930
Ataoğlu: “Bu anıt, Denktaş’ın liderliğinde verilen özgürlük mücadelesinin unutulmaması için önemli bir mihenk taşıdır”

Ataoğlu: “Bu anıt, Denktaş’ın liderliğinde verilen özgürlük mücadelesinin unutulmaması için önemli bir mihenk taşıdır”

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş'ın Anıt Mezarını ziyaret ederek, tamamlanan birinci etap çalışmalarını yerinde inceledi. 

Read more
3112
3
Kantara Gençlik Kampı yenileniyor

Kantara Gençlik Kampı yenileniyor

Ataoğlu: “Gençlere daha iyi imkanlar sunmak için çalışıyoruz”

Read more
45
KKTC, ‘Ada Kıbrıs’ konsepti ile  İstanbul EMİTT Turizm Fuarı’nda

KKTC, ‘Ada Kıbrıs’ konsepti ile İstanbul EMİTT Turizm Fuarı’nda

Başbakan Yardımcılığı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığı turizm tanıtma ve pazarlama faaliyetleri kapsamında İstanbul’da bu yıl 28’ncisi düzenlenen EMİTT Turizm Fuarı’nda yerini aldı. 

Read more
6
6 Şubat 2023…

6 Şubat 2023…

Acının, kaybın ve tarifsiz hüznün günü… 

Read more
789
1011121314
KOOPBANK’TAN, SOSYAL HİZMETLER DAİRESİ’NE ARAÇ BAĞIŞI…

KOOPBANK’TAN, SOSYAL HİZMETLER DAİRESİ’NE ARAÇ BAĞIŞI…

ATAOĞLU; “YEREL BANKALARA SAHİP ÇIKILDIĞI SÜRECE, KARŞILIK ALINIYOR”

Read more
1516
17
ATAOĞLU: “KARPAZ’DA YAŞANAN VAHŞET KABUL EDİLEMEZ”

ATAOĞLU: “KARPAZ’DA YAŞANAN VAHŞET KABUL EDİLEMEZ”

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Karpaz'da 14 eşeğin telef edilmesi nedeni ile açıklamalarda bulundu.

 

Read more
181920212223
242526272812
3456789

Archive