Turizm ve Çevre Bakanlığı geçtiğimiz hafta kapalı turizm sistemi ile adaya turist olarak gelen yolcularla ilgili bilgileri paylaştı.
Turizm ve Çevre Bakanlığı, Alagadi ve Karpaz Bölgesi’nde temizlik etkinliği gerçekleştirdi...
Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre; açık olan işletmelerde, koronavirüs pandemisine karşı belirtilen koşullar ve çalışma esasları çerçevesinde 17 Mayıs 2021 tarihinden itibaren müzik yayını yapılması uygun görülmüştür.
Turizm ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Çevre Koruma Dairesi ülkemizde artan çevre kirliliğine karşı farkındalık yaratma adına temizlik etkinlikleri düzenleyerek, halkımızın daha fazla duyarlı olmasını hedefliyor.
THY LEFKOŞA, ŞEHIR OFISI AÇILIŞI VE “ADA KIBRIS” PROJESI KAPSAMINDA HAZIRLANAN REKLAM FILMININ LANSMANI YAPILDI.
Fikri Ataoğlu: “THY ve AJET ile işbirliklerimiz artarak devam edecek”
BAŞBAKAN YARDIMCISI TURIZM KÜLTÜR GENÇLIK VE ÇEVRE BAKANI FIKRI ATAOĞLU, ADA ÇOCUKLARI DIZISININ ÇEKIM SETINE GIDEREK GENÇLERLE BIR ARAYA GELDI.
Ziba: "Kadınlarımız, 2-8 mart tarihleri arasında müzelere ücretsiz girecek"
Ziba, "Bu özel günde; tarih, sanat ve kültürün izinde keyifli bir yolculuğa çıkmak isteyen tüm kadınları müzelerimize davet ediyoruz." dedi.
ATAOĞLU: "DUBAI’DE MAHSUR KALAN KKTC VATANDAŞLARI BUGÜN ADAYA DÖNECEK"
Başbakan Yardımcısı, Turizm, Çevre ve Kültür Bakanı Fikri Ataoğlu, BRT ekranlarından Orta Doğu’daki savaş nedeniyle Dubai’de mahsur kalan KKTC vatandaşlarının bugün adaya döneceğini açıkladı.
ATAOĞLU, BAKANLIK PERSONELININ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI.
Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün pazar gününe denk gelmesi dolayısıyla Bakanlık merkezinde ve Bakanlığa bağlı dairelerde görev yapan kadın personeli ziyaret etti.
BAŞBAKAN YARDIMCISI, TURİZM KÜLTÜR GENÇLİK VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI
Ataoğlu mesajında, kadınların toplumun temel direklerinden biri olduğunu belirterek, hayatın her alanında emekleri, üretimleri ve fedakârlıklarıyla büyük katkı sağlayan tüm kadınların gününü kutladı.