Bakan Üstel: “Duyarlı gençlerin yaptıkları, tüm topluma örnek olsun”
“ANAVATAN TÜRKİYE İLE ETKİN TANITIM VE PAZARLAMA POLİTİKASI OLUŞTURUYORUZ”
Turizm ve Çevre Bakanı Ünal Üstel, 21 Eylül Dünya Temizlik Günü'nde, Alsancak Belediyesi, Lapta Belediyesi ve Lions Kulüpleri ile birlikte Lambosa Krallığında düzenlenen temizlik etkinliğine katıldı.
DÜZENLENEN GECEYE TC CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI FUAT OKTAY VE BAŞBAKAN ERSİN TATAR DA KATILDI
Turizm ve Çevre Bakanı Ünal Üstel, KKTC Turizm İşbirliği Toplantısına katılmak üzere bugün Ankara’ya gidiyor.
Mevlevi Müzesi açıldı
‘’İNANÇ TURİZMİ İÇİN ÖNEMLİ BİR DESTİNASYONDUR’’
BAŞBAKAN YARDIMCILIĞI TURIZM KÜLTÜR GENÇLIK VE ÇEVRE BAKANLIĞI’NA BAĞLI KIBRIS TÜRK DEVLET TIYATROLARI’NIN OYUNU “BURUN” KONYA'DA YOĞUN ILGIYLE KARŞILANDI.
Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları, Konya Devlet Tiyatrosu ev sahipliğinde gerçekleştirilen Konya 17. “Bin Nefes Bir Ses” Uluslararası Türkçe Tiyatro Yapan Ülkeler Festivaline katıldı.
KÜLTÜR DAIRESI’NIN DÜZENLEDIĞI XXXIII. DEVLET FOTOĞRAF YARIŞMASI’NIN SONUÇLARI AÇIKLANDI.
ATAOĞLU:“PLASTIK YERINE DOĞA DOSTU ÜRÜNLERI TERCIH EDELIM”
Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısı ile mesaj yayımladı.