Amerika’da yaşayan Türklerin kurmuş olduğu Bridge To Türkiye Fund Vakfı ülkemizde 3 gün sürecek olan bisiklet sürüşü etkinliği ile ihtiyaçlı çocuklara yardımda bulunacak.
GÜNEY AMERİKA’DAN TURİSTLER GELMEYE BAŞLIYOR.
Ataoğlu: “Her yangında, nefesimiz biraz daha azalıyor!”
“ÇEVRE EĞİTİMLERİNİN YAYGINLAŞTIRILMASI PROJESİ” KAPSAMINDA PROTOKOL İMZALANDI
Turizm ve Çevre Bakanlığı ile Dipkarpaz Belediyesi, hür eşekler konusunda işbirliği imzaladı.
ATAOĞLU: “ACININ VE MECBURİYETİN ÜZERİNDEN KAZANÇ HESABI YAPILAMAZ”
Girne açıklarında yaşanan ve hepimizi derinden üzen gemi faciasının ardından hava yolu bilet fiyatlarında yaşanan olağanüstü artışlar kabul edilebilir değildir.
GÜNGÖR ÇÖP ALANI’NDAKİ YANGIN VE DENETİM ÇALIŞMALARI HAKKINDA KAMUOYUNU BİLGİLENDİRME
6 Eylül 2026 tarihinde sabah saatlerinde Güngör Çöp Alanı’nda meydana gelen yangının ardından, Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı, Çevre Koruma Dairesi Müdürü Yılmaz Altunterim başkanlığındaki teknik ekip bölgede kapsamlı inceleme ve denetimlerde bulunmuştur.
Bandabulya Gastronomi ve Kültür Evi Projesi
Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı ile Kıbrıs Türk Girişimci Kadınlar Derneği (GİKAD) arasında, Girne Bandabulya Gastronomi ve Kültür Evi Projesi kapsamında mutfak ekipmanlarının temin, tahsis ve iadesine ilişkin protokol imzalandı.
15 KIBRISLI TÜRK ŞEHİT, ATLILAR ŞEHİTLİĞİ’NDE DÜZENLENEN DEVLET TÖRENİYLE TOPRAĞA VERİLDİ.
Kayıp Şahıslar Komitesi (KŞK) tarafından kimlik tespitleri tamamlanan 15 Kıbrıslı Türk şehit, Atlılar Şehitliği’nde düzenlenen devlet töreniyle toprağa verildi.