Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye Jokey Kulübü’nün her yıl geleneksel olarak düzenlediği ‘Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Koşusu’nun kupa törenine katılarak, birinci gelen yarışmacıya kupasını takdim etti.
Turizm ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Çevre Koruma Dairesi personeli Altınkum’da yeniden çevre temizliği yaptı. Bayram tatili süresince bölgeyi ziyaret eden vatandaşlar çevreyi her zaman olduğu gibi yine kirletti.
Turizm ve Çevre Bakanlığı, son günlerde artan vakalardan ötürü bakanlık ve bağlı bulunan dairelerine aşısız kişilerin PCR’sız alınmayacağını açıkladı.
Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, İngiltere'den ülkemize gelecek olan vatandaşlara kolaylık sağlandığını, bu konu ile ilgili olarak turizm sektörünün böyle bir talebi olduğunu, bunun gerçekleşmesinden dolayı memnuniyet duyduğunu söyledi.
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü
Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, emeğin toplumların kalkınmasındaki temel rolüne dikkat çekti.
LAÇ Belediyesi Kültür Merkezi’nde sanatçı Hülya Koçyiğit
Ataoğlu, LAÇ Belediyesi Kültür Merkezi’nde sanatçı Hülya Koçyiğit'in de yer aldığı film gösterimine katıldı.
Anneler Günü
Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, annelerin toplumun temel taşı olduğunu vurgulayarak tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.
“11. Halk Dansları Şöleni”
Ataoğlu, Kıbrıs Türk Halk Dansları Federasyonu tarafından düzenlenen “11. Halk Dansları Şöleni”ne katıldı.
VAKIFLAR TEKERLEKLİ BASKETBOL TAKIMI’NIN BAKAN ATAOĞLU’NA TEŞEKKÜR ZİYARETİ...
Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Ahmet Akdeniz ve Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’ne yükselen Vakıflar Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nı kabul etti.