Posted: Jun 21, 2016

Türkiye Cumhuriyeti Kültür Ve Turizm Bakanı Nabi Avcı Turizm Ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu’nun Davetlisi Olarak Geliyor.

Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı resmi temaslarda bulunmak amacıyla Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu’nun davetlisi olarak bir  Ülkemize ziyaret gerçekleştireceklerdir.

Read more
Posted: Jun 16, 2016

TURİZM VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU “GENİŞ AİLE HER TÜRLÜ” FİLM EKİBİNİ KABUL ETTİ

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Barakuda Film tarafından ülkemizde çekimleri yapılan “Geniş Aile Her Türlü” filminin yapımcı ve oyuncularını kabul etti.

Read more
Posted: Jun 15, 2016

TURİZM VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU GİRNE BELEDİYE BAŞKANI NİDAİ GÜNGÖRDÜ’YÜ KABUL ETTİ

Fikri Ataoğlu, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü’yü kabul etti.

Read more
Posted: Jun 15, 2016

Turizm Ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu Gazimağusa Ve Karpaz Bölgesinde İncelemelerde Bulundu

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu beraberinde Bakanlık Müsteşarı İsmet Esenyel Özel Kalem Müdürü ve Bakanlık Müdürlerinde oluşan heyetle Gazimağusa ve Karpaz bölgesinde incelemelerde bulundu.

Read more
Posted: Jun 10, 2016

Bakan Fikri Ataoğlu, Müze ve Ören Yerlerinin Haftasonları ve Resmi Tatil Günlerinde Açık Bulundurulması için KITREB (Kıbrıs Türk Rehberler Birliği) ile Bakanlık Binasında Protokol İmzalanmıştır.

Protokole göre: Müze ve ören yerlerinin tanıtım ve rehberlik hizmetlerini karşılamaya yönelik olarak düzenlenmiştir.

Protokole göre: Müze ve ören yerlerinin tanıtım ve rehberlik hizmetlerini karşılamaya yönelik olarak  düzenlenmiştir.

Müze ve ören yerlerinin  giriş ücretleri  ve açık olduğu saatler tüzüğü ne uygun olarak hafta sonları ve resmi tatil günleri dahil olmak üzere Müdürlüğün uygun göreceği diğer hizmetlerin daha etkin olarak sunulması  bağlamında ziyaretçilere açık olmasının sağlanması, rehberlik hizmetlerinin verilmesi ve münferit ziyaretçiler ile grup ziyaretçilerin kontrolü ve sayımlarının yapılması amacıyla gerçekleştirilmiştir.

Müdürlüğün tespit etmiş olduğu müze ve ören yerlerinde 16 kişi KITREB ve 9 Kişi Müdürlük tarafından belirlenmek üzere en fazla 25 kişi görevlendirilecektir.

Görevlendirilecek kişiler görev bölgelerinde rotasyon usulü ile dönüşümlü olarak görev alacaklardır.
Read more
RSS
First286287288289291293294295Last

«October 2025»
MonTueWedThuFriSatSun
29

ATAOĞLU’NDAN 27 EYLÜL DÜNYA TURİZM GÜNÜ MESAJI.

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 27 Eylül Dünya Turizm Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti turizminin gelişimine, ülke ekonomisine sağladığı katkılara ve geleceğe yönelik hedeflere dikkat çekti.

Read more
3012
Ada Kıbrıs’, ‘VisitNCY.com’ Markaları Dünyaya Tanıtılıyor

Ada Kıbrıs’, ‘VisitNCY.com’ Markaları Dünyaya Tanıtılıyor

Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı ile Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA), iş birliğiyle yürütülen tanıtım kampanyaları bu yıl da devam ediyor.

Read more
34
Ataoğlu, Türk Devletleri Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Ataoğlu, Türk Devletleri Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türk Devletleri Teşkilatı’nın 16. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Read more
5
Topçuköy Bal Festivali

Topçuköy Bal Festivali

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Topçuköy Bal Festivali’nin açılışına katıldı.

Read more
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

Archive