Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, KKTCELL Genel Müdürü İsmet Yazıcı ve beraberindeki heyeti kabul etti.
KKTC Turizm Ve Çevre Bakanlığı Turizm Müsteşarı Yrd. Doç.Dr Ismet Esenyel “ Ülkemizin Turizm Ürün Yelpazesini Geliştirmek Adına Alternatif Turizm Modelleri Ve Çeşitliliği İçerisinde En Büyük Yatırımları Güzelyurt Ve Akdeniz Köyü Havzasına Planlıyoruz “, Dedi
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu Son zamanlarda hem Türk , hem de Rum basınında çıkan Kuzey Kıbrıs'a günübirlik turlar ve turistlerin harcamaları ile ilgili çıkan haberlere gerçekten çok şaşırdığını ve konuyu hayretler içerisinde takip ettiklerini söyledi.
Bayramlar, dostluğun, kardeşliğin öne çıktığı; sevinçlerin, mutlulukların paylaşıldığı müstesna günlerdir. Bulunduğumuz bu güzel coğrafyada manevi değerlerimizin kazandırdığı dayanışma ruhu bizim en büyük hazinemizdir.
Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu Sivil Savuma Teşkilatı’nın Eski Başkanı Fatih Yarımbaş İle Yeni Başkanı Erdoğan Çelebi’yi Kabul Etti.
ATAOĞLU’NDAN 27 EYLÜL DÜNYA TURİZM GÜNÜ MESAJI.
Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 27 Eylül Dünya Turizm Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti turizminin gelişimine, ülke ekonomisine sağladığı katkılara ve geleceğe yönelik hedeflere dikkat çekti.
Ada Kıbrıs’, ‘VisitNCY.com’ Markaları Dünyaya Tanıtılıyor
Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı ile Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA), iş birliğiyle yürütülen tanıtım kampanyaları bu yıl da devam ediyor.
Ataoğlu, Türk Devletleri Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.
Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türk Devletleri Teşkilatı’nın 16. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.
Topçuköy Bal Festivali
Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Topçuköy Bal Festivali’nin açılışına katıldı.