TURİZM VE ÇEVRE BAKANLIĞI AZERBAYCAN’IN BAKÜ ŞEHRİNDE 16.sı DÜZENLENEN “AITF SEYAHAT VE TURİZM FUARI 2017” DE KUZEY KIBRIS LOGOSUYLA YERİNİ ALDI..
Dünya Sağlık ve Spor Turizmi Kongre ve Fuarı bugün Antalya başladı. Fuarda 150 ülkeyle birlikte KKTC’nin Sağlık ve Spor Turizmi de tanıtılıyor. Antalya EXPO Center’da yer alan Fuarın açılışı bu sabah gerçekleştirildi…Fuar 10 Nisan Pazar günü sona erecek.
ATAOĞLU: “ÜLKEMİZE GELEN TURİSTLERİ, DENİZ, KUM GÜNEŞ DIŞINA ÇIKARIP, FARKLI ETKİNLİKLERE DAHİL ETMEK İÇİN BİR HAREKET BAŞLATTIK”
Turizm ve Çevre Bakanlığı, 06–09 Nisan 2017 tarihlerinde Antalya Expo Center'de 150 ülkeden 2 bin sağlık ve spor alanında faaliyet gösteren turizm profesyonelini biraraya getirecek HESTOUREX – Dünya Sağlık Spor Turizmi Kongresi ve Fuarı’na katılıyor.
Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığını ziyaret etti.
Ataoğlu, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla mesaj yayımladı
"Bakanlık olarak çevrenin korunmasına yönelik çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürmekteyiz"
Ataoğlu, ATİD Turizmin En'leri Ödül Töreni’ne katıldı
“Yılın Türk Dünyası Turizmi Onur Ödülü” Fikri Ataoğlu’na verildi
ATAOĞLU, TÜRKIYE KÜLTÜR VE TURIZM BAKANI ERSOY ILE GÖRÜŞTÜ.
Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Ankara’daki temasları kapsamında Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya geldi.