Dünya Sağlık ve Spor Turizmi Kongre ve Fuarı bugün Antalya başladı. Fuarda 150 ülkeyle birlikte KKTC’nin Sağlık ve Spor Turizmi de tanıtılıyor. Antalya EXPO Center’da yer alan Fuarın açılışı bu sabah gerçekleştirildi…Fuar 10 Nisan Pazar günü sona erecek.
ATAOĞLU: “ÜLKEMİZE GELEN TURİSTLERİ, DENİZ, KUM GÜNEŞ DIŞINA ÇIKARIP, FARKLI ETKİNLİKLERE DAHİL ETMEK İÇİN BİR HAREKET BAŞLATTIK”
Turizm ve Çevre Bakanlığı, 06–09 Nisan 2017 tarihlerinde Antalya Expo Center'de 150 ülkeden 2 bin sağlık ve spor alanında faaliyet gösteren turizm profesyonelini biraraya getirecek HESTOUREX – Dünya Sağlık Spor Turizmi Kongresi ve Fuarı’na katılıyor.
Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığını ziyaret etti.
KKTC açsısından Akdeniz ve Kıbrıs kültürü ile Kıbrıs lezzetlerinin tanıtıldığı fuarı ziyaret edenler alışveriş yapma imkanı da buluyor. Fuar etkinlikleri kapsamında Kemal Deveci kaval dinletisi ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Devlet Halk Dansları Topluluğunun gösterileri yer alıyor.
Mevlevi Müzesi açıldı
‘’İNANÇ TURİZMİ İÇİN ÖNEMLİ BİR DESTİNASYONDUR’’
BAŞBAKAN YARDIMCILIĞI TURIZM KÜLTÜR GENÇLIK VE ÇEVRE BAKANLIĞI’NA BAĞLI KIBRIS TÜRK DEVLET TIYATROLARI’NIN OYUNU “BURUN” KONYA'DA YOĞUN ILGIYLE KARŞILANDI.
Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları, Konya Devlet Tiyatrosu ev sahipliğinde gerçekleştirilen Konya 17. “Bin Nefes Bir Ses” Uluslararası Türkçe Tiyatro Yapan Ülkeler Festivaline katıldı.
KÜLTÜR DAIRESI’NIN DÜZENLEDIĞI XXXIII. DEVLET FOTOĞRAF YARIŞMASI’NIN SONUÇLARI AÇIKLANDI.
ATAOĞLU:“PLASTIK YERINE DOĞA DOSTU ÜRÜNLERI TERCIH EDELIM”
Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısı ile mesaj yayımladı.