Posted: Feb 15, 2019

Ataoğlu : “ YAKIN DOĞU AİLESİ ÜLKEDE MÜZECİLİĞİN GELİŞMESİNDE TAKDİRE ŞAYAN ADIMLAR ATIYOR...”

14 Azerbaycanlı ressamın 40 eserini Kıbrıs Modern Sanat Müzesi’ne bağışladığı Azerbaycan Sanatçıları Resim Sergisi, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ağaoğlu’nun katılımı ile açıldı.

Read more
Posted: Feb 12, 2019

Ataoğlu: “NİSAN AYINDAN İTİBAREN BİLET FİYATLARINDA DÜŞÜŞ YAŞANACAK

"GÜNEY BİZDEN ÇOK RAHATSIZ..."

Read more
Posted: Feb 11, 2019

ATAOĞLU: “YAPILAN HAREKETLER RUMLARIN UZLAŞMAZ TAVIRLARINI AYRICA BİZİM DE TURİZMDE HER GEÇEN GÜN DAHA FAZLA TERCİH EDİLMEMİZDEN DE DUYDUKLARI RAHATSIZLIĞI GÖSTERMESİ BAKIMINDAN ÖNEMLİDİR”

BRT’de katıldığı “Birinci Boyut” programında açıklamalarda bulunan Ataoğlu 

Read more
Posted: Feb 11, 2019

TURİZMDE POTANSİYEL GELİŞTİRME PROJESİ TAMAMLANDI...

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, “KKTC Turizm Potansiyellerinin Geliştirme ve Çalışma Standartlarını Uluslararası Standartlara Ulaştırma” projesi kapanış resepsiyonuna katıldı.

Read more
Posted: Feb 7, 2019

Ataoğlu: “TÜRKİYE’NİN KAPISINI NE ZAMAN ÇALSAK HER ZAMAN KARŞILIĞINI BULDUK”

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu KKTC’de son dönemde yapılan oteller ile gurur duyduklarını ifade ederek, Güney Kıbrıs’ın yatak sayısının 100 binin üzerinde olduğunu, Kuzey Kıbrıs’ta ise 26 bin yatak bulunduğunu bildirdi.

Read more
RSS
First238239240241243245246247Last

Archive